merhaba arkadaslar
öncelikle ben bu konunun onemlı oldugun dusunuyorum yurt dısına cıkarken thy 23 kg ızın werıyor bıldıgım kadarıyla fazlası ucrete gırıyor yanlısmı bılıyorum duzeltırsenız sevınırım ayrıca sızce en onemlı oalrak alınması gerekenler nedır?ama rıca edıyorum burda ucuz alırın falan dıye dusunmeyelım cunku zaten butce bellı alısverıse pek yer yok:)
ogrenci olarak geliyorsan uclu kalem ve bol bol uc al, abart hatta satarsin okulda (: baska bisey alma ucuz burda :p aklima gelmiyor acikcasi hemen hemen hersey tr deki fiyatina cok abarti bir fark yok, primemark miydi neydi oyle bir yer varki ondan daha ucuz hic biryerde birsey yoktur sanirim, neyse iste fiyatlar ayni sayilir ona gore karar ver al iste.
ben dokuz kiloyla geldim cokta memnunum, biseyde almadim burdan fazla, tabi nasil biri olduguna bagli bu birazda benim gbi paspal bi adam degilsen doldur herseyi, ilk gorunuste cok azmis gibi geliyor kota ama sonra doldurduramiyorsun. el cantasinada agir olanlari zulalarsin, zaten thy de asinca kotayi cok sorun etmiyorlar fazla, ki tr den geliyorsn gorevliler turk anlarlar halden sikma canini.
yakında bende ingiltereye gidicem şimdi merak ettiğim burdan ne götürmemizi tavsiye edersiniz burda ucuz olup orda çok pahalı olan şeyler ne olabilir mesala burdan bot almak gerkirmi, uçağa sınırlı sayıda eşya alındığına göre götürülebilecek en mantıklı şeyler neler tavsiyelerinizi bekliyoruz..
hic kendine fazla yuk etme burda hersey gayet ucuz gereken birsey olursa alirsin zaten:)sadece gunluk olarak giyecegin seyleri belki bir yagmurluk tarzi birsey kisin burda olacaksan eger kalin bir kaban getirebilirsin kisini bilmiyorum ama yazi cok sicak oyle hergun yagmur falan yagmiyor biz suan burda kavruluyoruz yagmura yakalanincada birsyein altina saklaniveriyorsun:Dki zaten yagmurlu hava kendini belli ediyor.cok dusunme normak bir yere gidyormus gibi hazirla ben fazladan kitaplari getirmistim grammer icin falan.1 2 hirka al birde serin havalr icin.burda herkesin bahsettiigi yer primark gercekten cok ucuz... Başa Dön Bu Mesajı Şikayet Et Konuyu Sil Değiştir Alıntı
teşekkür..
Arkadaşlar 19 temmuz-30 ağustos arası ingilterede olacağım, genelde londrada olucam fakat adayıda tamamen gezmeyi planlıyorum.
Havalar nasıl hep kısakollu giysiler götürsem bir sorun olurmu? Soğuk olur filan diyorlar ama yazın öyle uzun kollu giysiler giyilcek kadar sıcak olacağını sanmıyorum yanlışmıyım?