İTALYA'YA GİDECEK OLANLAR BURAYA.!!!
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
İTALYA'YA GİDECEK OLANLAR BURAYA.!!! 2009-06-05 (19:21)
Architetto Superiore (SuperioreArchitetto)
Arkadaslar

İtalya'ya gidecekler olarak burada bilgilerimizi paylaşalım fikir alış-verişi yapalım.

Ben bu sene oraya gideceğim inşallah suan dil kursuna başlamayı düşünüyorum aramızda kursa giden veya gitmeyi düşünenler varsa fikirlerini paylaşırlarsa çok iyi olur ayrıca italya gidecekler birbirimizden haberimiz olsun.
2009-06-08 (11:35)
Burcu Yz (brcy)
Burcu Yz (brcy)
İtalyada mı dil kursuna gitmeyi düşünüyorsun?Eğer öyleyse ben geçen sene Floransa, Linguavivaya gitmiştim eğitimi,hocaları,çalışanları süperdi.Eğer dil kursu düşünüyorsan orayı bi araştır derim:)
2009-06-08 (11:50)
Can Demir (fideliua)
Can Demir (fideliua)
Bende floransa'da scuola leonardo da vinci'ye gitmiştim, oranında hocaları çok iyidir. ama floransa çok pahalı bir şehirdir. bunu bil.
2009-06-08 (11:58)
brcy demiş ki:
İtalyada mı dil kursuna gitmeyi düşünüyorsun?Eğer öyleyse ben geçen sene Floransa, Linguavivaya gitmiştim eğitimi,hocaları,çalışanları süperdi.Eğer dil kursu düşünüyorsan orayı bi araştır derim:)

Siz kaç ay gittiniz? Gittiğinizde italyanca bilginiz varmıydı? Sıfır italyanca ve iyi bir çalışmayla italyanca 3 ayda ne kadar öğrenilebilir? Kursun aylık fiyatı ne kadardı? Biliyorum kişiden kişiye değişir ama ortalama aylık giderimiz hersey dahil en fazla ne kadar olur siz ne kadar harcadınız? Yanıtlarınız için tşkler
2009-06-08 (12:07)
fideliua demiş ki:
Bende floransa'da scuola leonardo da vinci'ye gitmiştim, oranında hocaları çok iyidir. ama floransa çok pahalı bir şehirdir. bunu bil.

Yalnızca floransa değil italyanın kuzeyindeki yerler pahalıymış.. bir arkadasda milano çok pahalı demişti fakat kısa zamanda öğrenmek için başka yol yok gibi tr'de oradaki kadar hızlı öğrenilemez o yüzden bir şeylere katlanıcaz asıl konaklama çok tutuyormus,siz nerede konakladınız,konaklamaya ne kadar harcadınız mümknse biraz anlatın yasadıklarınızı..Çok Tşk
2009-06-08 (12:09)
Can Demir (fideliua)
Can Demir (fideliua)
Ben bir göz oda da kaldım kardeşim 600 euro Gülümsüyor kurs ucretıde degısıyor kur kur. 300 euro dan baslar 2000 e kadar cıkar. roma'ya git derim. zaten güneye gidersden öğrenemezsin.
2009-06-08 (12:49)
fideliua demiş ki:
Ben bir göz oda da kaldım kardeşim 600 euro Gülümsüyor kurs ucretıde degısıyor kur kur. 300 euro dan baslar 2000 e kadar cıkar. roma'ya git derim. zaten güneye gidersden öğrenemezsin.

Bir göz odaya 600 eu çok ya,yurt falan yokmuydu kardes buda galiba yurt gibide gercekten bir göz oda için çok,,ya güneyi ucuzmuş baya niye öğrenemezsin dedin aksan farkından dolayımı?
2009-06-08 (15:32)
Can Demir (fideliua)
Can Demir (fideliua)
Evet, bize göre çok. bana da çoktu ama çare olmayınca... yurt falan yok ya dil okulları için. güney'de aksan felaket, birbirlerini bile anlamıyorlar.
2009-06-08 (22:49)
Burcu Yz (brcy)
Burcu Yz (brcy)
Siz kaç ay gittiniz? Gittiğinizde italyanca bilginiz varmıydı? Sıfır italyanca ve iyi bir çalışmayla italyanca 3 ayda ne kadar öğrenilebilir? Kursun aylık fiyatı ne kadardı? Biliyorum kişiden kişiye değişir ama ortalama aylık giderimiz hersey dahil en fazla ne kadar olur siz ne kadar harcadınız? Yanıtlarınız için tşkler[/quote]

1 aylığına gitmiştim ben.İtalyan kültürde 1.kuru bitirip gitmiştim döndüğümde 5.kurdan başladım..kursun aylık fiyatı 600 euro civarıydı..ben evde kalmştm(diğer öğrencilerle ev paylaşımı) 1 aylığı 500 euroydu.3 ay çok yararlı olur eğer düzgün gidersen.mesela bnm 1 kurda(2,5 ay) gördüğüm şeyleri 3 günde anlatıldı ama ben direk ilk kurdan başlamadıım onunda etkisi vard,ı biliyo gözüyle bakılıyo yani.Aylık giderin sana bağlı eğer evde kalırsan kendi yemeğini kendin yaparsan marketlerde fiyatlar ucuz, ama dışarda yemek filan pahalı. gecede çıksan bile 5 shot 5 euro fln geceleri oluyor ondan yırtabilirsin:)
Ayrıca eğer 3 ay gitmekte kararlıysan her ayını aynı dil okulunun farklı şehirlerdeki şubelerinde geçirmeni tavsiye ederim.Her şehir 3 ay bayar.