merhaba arkadaşlar..2009 öss puanı 330 şuanda değişmezse ve bölümüm bilgisayar öğretmenliği afyonda dersler ortam nasıl ve sizce bu puanla afyona gelebilirmiyim gerçi inanın hiç bakmadım bölüm varmı ama mesajı yazmaya başladım bu stresten beni kurtarabilecek arkadaşlara rica ediyorum fikir alışverişi yapmak için...teşekkürler:))
büyük şehirden gelenler için afyona alışmak biraz zordur,ama orta buyuklukteki bir yerleşimden geliyorsan afyon idealdir.Ayrıca ucuz da sayılabilir.
Bence tercihlerinin arasında bulunması gereken bir şehir

eğer yazdığınpuana sahipsen tercihlerin arasında son sırada olsun derim benim orda okuyan bir sürü ark. var ve hiç biri memnun değiller .ortam arkj. dediği gibi büyük şehirden hatta ist. gibi metropollerden geliyorsan emin ol orda yapamazsın yerli halkı çok yobaz giyimine sevgiline ve sevgilinde olan ilişkine kadar her şeye mani olmaya karışırlar .ama sonuçta çoğumuz öss denilen lanet sınavdan geçmiş olduğumuzdan senin nasıl bir sıtrese sahip olduğu biliyorum .illakide üni. olsun da taştan olsun kurtuliyim dersen git.son bi şey benim ark. çoğu bırakıp geri geldiler.
bölümüne alanına göre bence daha güzel seyler yazmalısın.puanın gayet iyi.ayrıca afyonu bencede yazma.her gelen burun kıvırıo.kütahya eskisehir izmir bursa düşün bence..
o büyük şehirler olacaksa tabi ki afyonda olmasın ama gidipte kütahya,uşak, burdur gibi bir yerde okuyacagına afyonda okuması daha iyi. tabi benim düşüncem.
Bu arada burda bilgisayar öğretmenliği var mıydı?

:
eger ortamını kurarsan afyon güzel ve yaşanabilir bence eger yaşanmaz bir yer olsaydı bu kadar kalabalık bir öğrenci nüfusuna sahip olurmuydu düşünmek lazım

1 defa değiştirildi
En Son: 2009-07-05 17:17:00
şimdik benim milliyetcilik duygularım kabardı..sonuçta küçük şehir insanlarına yobaz vs dıye hakaret etme hakkını kımse kendınde görmesin her yerın kendıne özgu zorlukları olabılır.. o yüzden herkes kendınden sorumlu olsun gidip de yaşamadıktan sonra anlatılmakla da olmaz..
aklın varsa afyon yazmazsın valla çooookkkk sıkıcı 330 gelcekdiosun ooooo o puanı buralarda harcama be güzelim..
AFYONA O PUANA RAHAT GİRERSİN DE AMA İŞTE SIRALAMA ÖNEMLİ AMA AFYON ORTAM BULURSAN GÜZELDE AMA SEHİR PEK HOSUNA GİTMEZ
arkadaşım öncelikle seni aldığın puandan ötürü tebrik ediyorum...
bilgisayar öğrt. akü bünyesinde bu yıl yeni açıldı ve ilk öğrencilerini bekliyor. Afyona gelmeli misin? eğer gerçekten afyondan çok daha iyi yerlere puanın tutuyorsa oralara git ancak afyonun sana şöyle bir avantajı olabilir. Aküde bölüm yeni açıldı ileride akademisyen olarak devam etmeyi düşünürsen bu senin için bir fırsattır.
İnanın bazı arkadaşların yazılarını okurken gülüyorum... Afyonda giyimine sevgilisine vs karışıyolar diyor yok arkadaşım öyle bişey evet afyon halkı biraz kapalı bir halk bu doğrudur ancak kimse kimsenin etlisine sütlüsüne karışmaz...
bazı arkadaşlarda afyonda pek sosyal aktivitelerin olmadını vs yazmış arkadaşlar hepsi var... hani derler ya arayan belasını da bulur mevlasınıda aynen öyle...
birazda öğrenciliğin doğasında vardır herşeyden şikayetçi olmak herkese veryansın etmek o yüzden bence gelmeden bu yazdıklarımı düşün...
afyon ve üniversite hakkında sorun varsa yanıtlayabilirim