Odtülü olmasam da olaya farklı bir açıdan yaklaşarak yardımcı olmaya çalışacağım.
Yanlış tercih,liseyi vermsiz geçirme,özgüven kaybı,kariyerdeki sukut,aileden ve çevreden -aşırı- baskı(neyse ki bu olumlu bir baskıydı ,olumsuz olan kişilerde var unutmamalı),sürekli görüşülen arkadaşlardan geri kalma(çok kötü bir duygudur,Ankara nın en baba bölümlerinde ,rahat 50 kişi vardır tanıdığım) vs. konularda maalesef oldkça tecrübeli biriyim.
Gazi üni.de okuyorum ve bende memnun değilim durumumdan;fakat yukarıda saydığım sorunlarımın neredeyse hepsini alt etmiş durumdayım.Dibe vurdum fakat yükseliyorum tekrar.2010 öss ye gireceğim ve durumum 2010 sonrası planlarımı odtü de olduğumu varsayarak yapabileceğim kadar iyi.Belki Odtü den daha iyi bir yer de olur;ancak öyle bir hırs içerisinde değilim açıkçası.
Velhasıl çok şey atlattım ama burda yazmaya lüzum yok.Burdaki basit bir yazıyla da moral verme,güven verme,destek olma vs. -adını sen koy- olaylarının olacağını sanmıyorum.Eğer bu konuda konuşmak istersen diye msn adresi koyuyorum buraya ve bir yanlış anlama olmasın diye de yeni bir hesap açtım:hakankahramaner@hotmail.co.uk(internette bazı konularda yardımcı olduğu için uk. türü hesaplar alıyorum garipseme

)(ayrıca önce buraya mesaj yazarsan daha iyi olur böylece bende kullanmadığım bir hesabı sürekli kontrol etmek zorunda kalmam

) umarım her şey senin için yolunda gider..