TÜRKİYE’de ALMANCA, ALMANYA’da ÜNİVERSİTE, MASTER, DOKTORA, TUS DOKTORASI… DİL ve ORGANİZASYON: Hepsi Bir Arada…!!
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 2
12 Sonraki SayfaSon Sayfa

TÜRKİYE’de ALMANCA, ALMANYA’da ÜNİVERSİTE, MASTER, DOKTORA, TUS DOKTORASI… DİL ve ORGANİZASYON: Hepsi Bir Arada…!! 2009-06-24 (16:41)
Tolga Yigit (Tolga28)
Tolga Yigit (Tolga28)
Merhaba Arkadaşlar...! İşte Geldik...!

TÜRKİYE’de ALMANCA, ALMANYA’da ÜNİVERSİTE, MASTER, DOKTORA, TUS DOKTORASI… DİL ve ORGANİZASYON: Hepsi Bir Arada…!!

ALMANCA

Değerli Arkadaşlar,
Almanya’da Üniversite, Master ve Doktora Eğitimi için avantajlar saymakla bitmez ve öncelikle DSH (Deutsche Sprachprüfung für Hochschulzugang), yani yabancılar için Üniversiteye Giriş Almanca Dil Sınavı’nı başarmak gerekiyor… Temel Almanca ve Üniversiteye Müracaatlar, kalınacak yerlerin temin edilmesi, Vize işlemlerinde danışmanlık gibi hizmetlerin tamamını bizden alabiliyorsunuz… Yani hepsi bir arada..

ALMANCA ve ALMANYA'da Eğitim: Sizler İçin İki Seçeneğimiz Bulunmaktadır:

a.İsterseniz; DSH’ya yönelik TEMEL ALMANCA’yı Ankara’da bizimle öğrenirsiniz. Siz 3 ay süreyle Almanca öğrenirken Almanya’daki Dil Kursu kaydınız, Üniversitelere Müracaatlarınız ve kalacağınız yerlerin temini vize işlemleriyle ilgili danışmanlık tarafımızdan yapılır.. Değerli Arkadaşlar; Almanya’da Üniversite, Master ve Doktora eğitimi için müracaat ettiğiniz tarihten itibaren işlemlerin tamamlanması ve sizin Almanya’ya gidiş süreciniz az 3-4 ayı bulmaktadır. Bu nedenle, bizimle çalışmak isteyen arkadaşlar, Ankara’da Almanca öğrenmeye başlar başlamaz, evraklarını teslim ederek, Dil Kursu, Üniversite, Vize İşlemlerinde danışmanlık, konaklanacak ev ve/veya yurtlarda yerleriniz ayırtma işlemleriniz başlamış olur. Vizenizi alıp Almanya’ya uçtuğunuzda, sizi Havalimanında arkadaşlarımız karşılamakta ve konaklama yerlerinize yerleştirmektedir… Bu yolu seçenler, Almanya’da en fazla 3-6 ay Almanca kursuna devam eder ve DSH’yı başarırlar… Üniversite, Master ve DOKTORA’ya başlarlar..

b.İsterseniz; evraklarınızı bize teslim edersiniz, Almanya’daki Dil Kursu kayıtlarınız, konaklayacak ev veya yurt temininiz, vize işlemleriyle ilgili danışmanlık tarafımızdan verilir. Konaklanacak yerleriniz temin edilir… 3-4 Ay içinde Almanya’ya ulaştığınızda Havalimanından alınıp yerinize yerleştirilir… Siz orada Almanca kursuna devam ederken, sizin adınıza üniversitelere müracaatlar tarafımızdan yapılır ve kabulleri alınır.. Bu yolu seçenler; Almanya’da en az 9-12 ay süreyle Almanca dil kursuna devam ederek DSH’yı başarırlar… Üniversite, Master ve DOKTORA’ya başlarlar..

Lütfen DİKKAT…!!!

a.ALMANCA DİL KURSU’muz 26 Eylül 2009’da Kızılay-ANKARA’da başlamıştır.
b.Gruplarımız 10’ar kişilik ve sadece 3 gruptan ibarettir…
c.Bir sonraki dönem kurslarımız Ocak 2010’da açılacaktır… Bu nedenle erken davranmak gerekmektedir…
d.Almanca Dil Kursumuz, 22 yıllık tecrübeye dayanan GYS-SİSTEMİ ile yürütülmekte ve Alman Üniversitelerinin istediği DSH sınavına yönelik verilmektedir. Bu anlamda Türkiye’deki tek Almanca-DSH kursudur…
e.Almanca Dil Kursumuz, YOĞUN, CİDDİ, İDDİALI ve KESİN BAŞARI’ya yönelik yürütülür… Bu nedenle öğrenci arkadaşlarımız yoğun çalışmayı göze almak zorundadırlar (Kendi iyilikleri için..)
f.KAYITLAR; Ankara-Kızılay’daki Merkezimizde ‘YÜZYÜZE’ görüşmeyi takiben ‘SÖZLEŞME’ imzalandıktan sonra yapılmaktadır..
g.MÜRACAAT ve Sorular İçin: info@sayem.de
h.SAYEM (SOLMAZ ALMANCA ve Yurtdışı Eğitim Merkezi)
KİMLER MÜRACAAT EDEBİLİR…??

ÜNİVERSİTE Eğitimi İçin:
a.ÖSYM tarafından Üniversitelerin (Devlet veya Özel fark etmez) 4 yıllık bir programına yerleştirilenler
b.Halen bir üniversitede eğitimine devam edenler
c.2 yıllık Meslek Yüksek Okulundan mezun olanlar

MASTER (Yüksek Lisans) Eğitimi İçin: Üniversiteyi bitirenler…!

DOKTARA Eğitimi İçin: Yüksek lisansını bitirmiş olanlar..!

TUS Öğrencileri: Türkiye’de TUS Sınavına takılanlar için müthiş imkan: ALMANYA’da SINAVSIZ, ŞARTSIZ , BURSLU DOKTORA …
2009-06-24 (16:59)
Cengiz Kahraman (yolcu54)
dil kurslarimi veriyorsunuz türkiyede?
Türkiyede ZD (Zertifikat Deutsc), ZMP, DSH Kursları ve Diğer Tüm İşlemler... 2009-06-24 (17:12)
Tolga Yigit (Tolga28)
Tolga Yigit (Tolga28)
Evet, Türkiye'de (şimdilik sadece ANKARA'da) ZD (Zertifikat Deutsch), ZMP (Zentrale MittelstufePrüfung) ve DSH Kurslarını çok kısa sürelerde verip, Öğrenci arkadaşlarımız Alman Kültür'de (Goethe Institut) Sınava girerek Almanya'daki tüm üniversiteler tarafından kabul edilen Sertifikalarını alıyorlar, Kurslar devam ederken aynı zamanda Almanya'daki üniversitelere müracaat edip Üniversite, MASTER ve Doktora KABUL'lerini alıyoruz, öğrencinin kalacağı ev ve/veya yurtları ayarlıyoruz ve öğrenci her şeyiyle hazır olarak Almanya'ya gitmiş oluyor...
Ciddi bir kurum olarak, turkstudent'de ilanlarımızı da göreceksiniz... Ayrıca sürekli iletişim halinde olabilecek mail, telefon ve adresimizi de buadaki ilanlardan takip edebileceksiniz...!
2009-06-24 (17:20)
peki diyelim biri sifirdan sizin kursunuza basladi, tesdaf 4-4-4-4 almak icin kac ay kurs yapmasi gerekir ve bunun maliyeti ne olur?
2009-06-24 (17:28)
Tolga Yigit (Tolga28)
Tolga Yigit (Tolga28)
Sayın Kahraman, Eylül'e kadar bunların sabitlenmesi üzerinde çalışıyoruz... O zaman geldiğinde de hepsi sitemizde açık ve net şekilde yer alacaktır.. Amacımız kaliteli ve garantili hizmet vermektir... Ögrencileri ve velileri yormadan, karanlıkta yürümelerini değil, önlerini görerek, bir sonraki ve en sondaki adımların neler olduğunu bilerek görerek, yürümelerini sağlamaktır..
2009-06-24 (17:41)
belkiyoruz bakalim. ücretler ve bu ücretler karsinda verilen kurs sürelerini.
hayirlisi bakalim
yardım 2009-07-29 (20:12)
Yağmur Odabaşı (yagmur1992)
Yağmur Odabaşı (yagmur1992)
ben 11.sınıfa gidiyorum.şimdi 12ye yani lise sona geçtim.bu sene üniversite sınavına giricem.ve almanya düsseldorfta yada yakınlarında okumayı düşünüyorum.çünkü orda tanıdıklarım var.Fakat almancam yok ve ne yapmam gerektiğini pek bilmiyorum yeni yeni araştırmaya başladım.banada bilgi verirseniz sevinirim..
yaş problemi 2009-07-31 (18:20)
Ali Cetin (Turkisch38)
Ali Cetin (Turkisch38)
Dil kursunuza gelmeyi düşüneceğim ama birkaç konuda merak ettiklerim var.ben kayseride sözleşmeli olarak devlet dairesinde çaılşıyorum.eşim ve ben üniversite mezunuyuz. ikimizde dil sınavnı aşarsak almanyada aynı anda master için gidebilirmiyiz?
ben 35 yaşındayım.yaş ve evlilik problemmidir?
DSH sınavını geçersek ikimiz için gene bankada bloke hesap açmak gerekirmi?
Bu konularda bilgiler verirseniz memnun olurum.
Saygılarımla..... Barış
Arkaradaşlar, Biriz daha sabır... 2009-08-13 (15:43)
Tolga Yigit (Tolga28)
Tolga Yigit (Tolga28)
Arkadaşlar Tekrar Merhabalar... Biraz daha sabır gösterirseniz tüm sorularınıza cevap bulacaksınız... Bu nedenle 1 Eylül 2009'a kadar sabır rica ediyorum..
Saygi ve selamlarımla ...!!
2009-08-30 (12:31)
Tolga Yigit (Tolga28)
Tolga Yigit (Tolga28)
Arkadaşlar Merhabalar, artık birlikteyiz... En üstte bilgileri girdim... Bundan böyle artık info@sayem.de 'ye mail atabilir, sorularınızı yazabilirsiniz... Tüm sorular titizlikle cevaplandırılacaktır... Şimdiden herkese başarı ve mutluluklar diliyorum...
SAYEM (SOLMAZ ALMANCA ve YURTDIŞI EĞİTİM MERKEZİ)-ANKARA
Sayfa / 2
12 Sonraki SayfaSon Sayfa