Bence yargılanacak okadar çok olay kişi varkii...Sadece 12 eylulle sınırlı kalmamalı..Aklım oyle karısıkki inanın...Artık ülkenın neden boyle gıttıgını dusunmek dahı ıstemıyorum..İnsnaları okadar yıldırdıki bu olaylar bazen insan bunları dusunmekten azap duyuyor..
Cumhuriyet kurulurken Düşman bellliydi bir olmuştuk tek yürek atıyorduk...Kurulduktan sonra yeni düşman belirlendi hepsi ipten geçirildi..Düzmece olaylar , Dış güçlerin ülke üzerindeki oyunları ve cıkarları , ve içimizdeki hainler sayesinde yani maşaları....Her neyse o furya da geçti sonra yeni yeni düşmanlar hep oluştu..Devlet için tehdit olusturduk...Saymakla bitmez..Oluşturduk diyorum cunku oyle veya boyle bu seruvende herkesın parmagı var bılerek veya bılmeyerek..Ermeni Asala bitti...Pkk başladı...Laik devlet tehlikede dendi Dinciler , Radikaller oluşturuldu..Hep bazı guclerın oyununa gelen bizler Maşaların bunda buyuk rolu vardır muhakkak gaza geldik..Ve son gaz da ilerliyoruz..Şimdi bir de ergenekon var...Bunlarda gaza gelmiş onlara bakılırsa onlarda ulkeyı kurtarıyorlar...

Karagümrük çetesinin ele başı nihat ergundu galiba senelr onceki bir hapishane isyanında adam olduruyor kesıyor biçiyor Sonra avaz avaz Veli KÜÇÜK ismini soyleyıp bız vatan için devlet için yaptık herşeyi diyor..!
Bence artık maşaları çekip almamız lazım aradan..Kimse Türkiye Cumhuriyeti'ni kendi basına sahiplenmemeli...Ama biz bir noktada bulusamıyoruz..Ne yazıkki....Ne olurdu aynı şeylerden zevk alabıılsek haz duyabılsek..Dinci ilan ediyoruz , Yobaz İlan ediyoruz , Dinsiz İlan ediyoruz , Kürtü hain .... Keşke dilediğimiz gibi yaşayabilseydik.. Herkes kendi istediği gibi birbirimizi kırmadan üzmeden rahatsız etmeden Kutsallarımıza deger vererek...Kısacası Hoşgörülü olarak yaşayabilsek..
Sanırım benim keşke lerim cok zor keşke ler

Bu boyle hiç bir zaman olmayacak belki...Ama benım bir umuttur ... 12 eylulu yargılasak ne olur yargılamasak ne olur...Bence biz aslında kenıdmızı yargılamalıyız..? Ne kadar hosgoruye sahıbız? Birbirimizi neden sevemıyoruz? Neden hep kavga edıyoruz? Neden maşaları hain kopeklerı anlayamıyoruz? Veya neden birbirimize onyargılı bakıyoruz? Neden birbirimizin ulke cıkarlarında birleştiği düşüncelerimize saygı guymuyoruz? Neden Neden Nedenn...??
Sonumuz hayır olsun İşallah...