30 Haziran Heathrow airport terminal 2 :))
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
30 Haziran Heathrow airport terminal 2 :)) 2009-06-29 (11:57)
Ergin Ozturk (erginjones)
Benim durumunda giden var midir? bilmiorm.biraz delice ama denemek istiorm.Ilk defa gidiorm londraya karsilayacak birisi yok yada bi tanidigim kalmaya yer veya is bulacak.Bunlarin hic biri olmadan kendim gidip basimin caresine bakmaya calisicam.Sadece bana yardim edebilecek ingilizcem var o kadar.Neyse gider gitmez ilk deneyimlerimi sizlerle paylasicam.Sevgiler saygilarr hepinize..
Biletimizi aldik yolumuz acik olsun..
2009-06-29 (12:13)
Furkan Bilici (Furkan Bilici)
Furkan Bilici (Furkan Bilici)
benimkide 19 temmuz stanstead airport. Hadi bakalım hayırlısı Soğukkanlı
2009-07-01 (21:37)
Adaf Affas (Elamet)
Adaf Affas (Elamet)
bu arakdaş bugün orda artık acı teri atmıştır bende 13 temmuzda gidicem kendime yetecek düzeyde ingilizcem ile bournemouth otobüslerinin kalktığı yeri bulucam, akşam 9 gibi en erkende orda olucam tam macera Gülümsüyor
2009-07-02 (02:50)
Sinan Ugur (Solicitor)
Sinan Ugur (Solicitor)
Neyse gelmissin zaten , bari Hostelleri check et diyecektim kalacak yer konsunda, enazindan ucuz fazla konforlu olmasada, ben kalmadim hic ama kalan arkadaslarim vardi, yer bulana kadar idare eder seni...
2009-07-06 (02:12)
merhaba arkadaslar hepinize evt geldik londradaim.havaalanindan inince korkuordm cok buyuk fln filan die megerse cok basit geldi.kolayca yolunuzu bulabiliorsunuz.gorevililerin ingiliz aksanini duyuorsunuz once ve ne guzel konusuorlar diosunuz.sonra metro icin bilet aldim picadillyline dan waterloo ya geldim.waterloo metro istansyonundan cikinca iste bu geldik fln oldu biras napicaz simdi olduk 2 kisiyiz biz nese bi kiz arkin nosunu almistm daa onceden hmn sagdaki tel kulubesinden onu aradim ama calisiorm gelemicem kusura bakma dedi hee sorun deil cnm dedim Çok mutlu kizgin uzgun tirsmis bi vaziyette sonra elimi cebime attim ve gelmeden once evde hazirladigim hostel haritasini cikarttim ve bize en yakin olan journey's london eye hostelin yolunu tuttuk.sokak aralarindan gecerken london eye gozumuze carpti boyle hayran gozlerle sonra yanina tekrar gelip yakindan bakicaz diyip yolumuza devam ettik.onceden rezervasyonumuzda yoktu gidince bu gecelik yer yok korkusu vardi icimde.nese bulduk sonunda iceri girdik ve bu gecelik 2 kisilik yer var dedi bizde bi sevinc saol abi cok buyuksun fln.kisa bi info verdikten sonra 12 kisilik odamiza ciktik iceride 1 cam var ztn havada sicak oldugu icin esmiordu ruzgar hic nefes almak cok zordu.geceligi 21 pound.hmn esyalari koyup atladik sokaga hee eleman bide london map vermisti .actik onu basladik hmn kisitli zmnmizla gezmeye.ilk durak london eyedi tabiki yakindan gorup bi kac foto aldik ve sonra diger hostelleri ziyaret ettik ve ertesi gun icin kira sorduk hepsi doluydu.sofyadan ucmustuk londraya gelirken istedigim tek sey o geceyi bi yatakta uyuyarak gecirmekti.ve gerceklesti.2.gunde o kadar rahattikki sokakta kalmaktan korkumuorduk hatta goze almistk london eyein cimlerinde yatmai dusunduk.ama sansimiz varmiski daha onceden sagdan soldan alinan tanidik tanimadk tel numaralarindan birini ariyicaktik ama once tel hatti almamiz gerekiordu bunun icinde bi kebabciya sorduk waterloo istasyonu yakinlarinda megerse dukkanin tam karsinda varmis .alip aradik ve biri manor house gelin yardimim dokunur belki konusalim dedi.ve bize kira buldu.hatta bana iste buldu simdi o abin buldugu kirada yasiorz ama diger arkadasim daha is ariyor.en yakin zmnda ona da bulucaz burda gercekten baya turk varmis.cogu yardimsever.nese simdilik bu kadar.gorusmek dilegiyle.sevgiler saygilar...