ARKADAŞLAR ACİL YARDIM İSTİYORUM SİZDEN TAM 1 AYDIR YERİMDE SAYIYORUM...
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
ARKADAŞLAR ACİL YARDIM İSTİYORUM SİZDEN TAM 1 AYDIR YERİMDE SAYIYORUM... 2009-06-30 (02:17)
Mehmet Ali Tamam (malitam)
merabalar arkadaşlar ben dumlupınar üniversitesi makina mühendisliğinden bu sene mezun oldum ve yaşım 22...

Almanyada yüksek lisans ve dil öğrenmek istiyorum ve her kafadan bir ses çıkıor kafam çok karıştı. Benim almanyaya gidiş yollarım neler. bloke hesaba yatıracak param var ordaki dil kursuna filen beni yazdırıp belgelerimi gönderecek arkadaşlarım var fakat başka hangi evraklar gerekiyor,önce üniversiteye başvurup sonramı vizeye gitmeliyim yoksa direk vizeye gidip dilden sonra master yapmak istiyorummu demeliyim, askerlik tecil durumum nasıl,nasıl uzatabilirim, dil kursuna kaç kura kayıt yaptırmalıyım bu tür soruları her sorduğum kurum kuruluş ve kişiler farklı cvplar verdi ve kafam çok karıştı. Tam bir aydır yerimde sayıyorum. Ne olur yardım edin bana. Almanyay gidebilmem için basamaklar neler? bende bunları kafamda netleştirmek istiorum ve eylüle kadar almanyaya gitmek istiyorum.
2009-07-01 (01:30)
bana yardım edecek yokmu?
2009-07-01 (20:42)
Cengiz Kahraman (yolcu54)
sordugun sorular cok bait sorular. kafanin karisikligi hic arastirmamandan kaynaklaniyor. lütfen önce bi sitede veya herhngi bir kaynaktan incele. emin ol o sordugun sorularin yüzde95nin cevabini bulacaksin. bu sekilde ne kadar beklersen bekle kimse cevap yazmaz
2009-07-20 (15:07)
Muhammed Elmas (ssmuho)
Muhammed Elmas (ssmuho)
Cengiz herkese aynı cevabı vernişsin.'Araştır'.
Forumun amacı bildiklerini paylaşmaktır.Bu arkadaşımız araştırarak herşeyi bulabilir ki o zaman bu siteyede gerek kalmaz.Lütfen beni bu konuda anlayışla karşılayın ve bilgilerinizi paylaşmakta cimri olmayın.
2009-07-20 (15:44)
gereken yerlere cevap veriyorum. ancak sürekli ilk mesajdan klasik sorulara cevap vermiyorum kimsede vermiyor zaten görüyorsunuz.
o yüzden arastirilmasi lazim tabi. sonucta almanyada egitim görmek isteyen biri 1-2 saat arastirmasi lazim.
sonrasinda tabiki sorsun. bu sekilde yaklasik 100 kere cevaplanmis soruyu okuma sansi olur