DİL kursu VWU ACİL yardımmm
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
DİL kursu VWU ACİL yardımmm 2009-07-02 (03:21)
Sercan Canlı (theone-16)
Sercan Canlı (theone-16)
arkadaşlar selam...size bi sorum olacak....WU'da yüksek lisans okumak için Nisan 3.haftası buraya geldim, aynı hafta okula kaydoldum beni Orient' e gönderdiler kurs için. sorum şu, ben şimdi VWU'nun ekim'de başlıcak olam semesterına kayıt olamaz mıyım? Aed ile gelmiştim ben ordaki dallamalar kış döneminde VWU'ya gidemicemi sölediler, neden die sordum yok sen okula yaz dönemi kaydoldun, yok sen yüksek lisanssın bilmem ne yarım ağız bi cevap verdiler hiç bişi anlamadım...Bilgisi olan varsa lütfen cevap versin
2009-07-10 (16:13)
Yılmaz Çetin (Alleyesonice)
Yılmaz Çetin (Alleyesonice)
Merhaba Sercan

Önce sunu belirtmek isterim vwu da kurs yapabilmen icin ya donem basinda gelmen lazim... yada iki donem kurs yaptiktan sonra vwu ya kayit yaptirman lazim... Nisanda buraya geldigin icin sana verilen bilgiler dogru ne yazik ki ! ancak bir sonraki donem kursunu vwu da yapabilirsin aksini soylemek isterdim ama uzgunum...

Daha cok yenisin umarim kursunda ve okulunda basarili olursun... kurs konusuna cok takilma sen calistiktan sonra vwu veya orient yada wihok o kadar onemli degil almancani ogrenirsin Göz kırpıyor

gorusuruz
byes