Selam Herkese..
Ben tatil amacıyla akrabalarım yanına viyanaya geldim.. Burda Ünv. Müracat etmek istiyorum. Ama durumum biraz karışık. 2002 de ÖSS sınavına girerek (115,612) Açık öğretim Çalışma Ekonomisini (4 yıllık) kayıt oldum. Ancak sınavlara falan gittim sadece kayıt olmak için okudum. Ama şimdilerde heralde kayıdım silinecekti.. Şimdi avusturyada okuma şansım varmı ? Beni hangi ünv. kabul eder ? Viyana Ünv. öğrenci noktasına gittim orada sordum 2002 deki taban puanı 120.000 miş. Benim tutmuyor. Hiç müracaat etmiyim diyorum. Çünkü kabul etmezler. Başka ünv. varmı bildiğiniz benim puanımı kabul edecek ? Ayrıca YÖK denklik falan istemiyorum. Zaten Türkiyede yaşamıyorum.. EU üyesi vatandaşıyım..
Bana acil yardım ederseniz çok sevinirim..
Seviglerimle
hem açıköğretimli olduğun için hem de güncel okul kaydın olmadığı için viyanda okuyamassın başka yanıtı yok bunun. tekrar öss ye gireceksin.
Selam tşk ederim.. Açık Öğretime kayıtlıyım.. Yani güncel öğrenci belgesi alabilirim..
diapolis demiş ki:
Selam tşk ederim.. Açık Öğretime kayıtlıyım.. Yani güncel öğrenci belgesi alabilirim..
okullar kabul etmiyor ki açıköğretimi alsan neye yarar

örgün eğitim olacak illaki. 4 yıllık bir okul lazım sana özel ya da devlet. 2.öğretim bile kabul edilmiyor.
Ne yapalım arkadaşım. Adanada WU vardıda biz gitmedik. Şimdi gitmek istiyoruz yok öfendim o olmaz bu olmaz.. Baya motivasyon ediyorsun haaa...
forumu okusaydın benım cvplarıma gerek kalmazdı senın gectıgın yoldan gecen cok kısı oldu kardes. moral bozmuyorum ne yazık kı gercek bu ..
Burası EU dimi.. Ve ben EU vatandaşıyım.. senden daha şanşı görüyorum kendimi Muhammet kardeşim. Bir şekilde mutlaka ve mutlaka bir yolu vardır.. Açık öğretim kabul eden bir ünv. olması gerek.. Bende bunun cevabını sormak istiyorum..
diapolis demiş ki:
Burası EU dimi.. Ve ben EU vatandaşıyım.. senden daha şanşı görüyorum kendimi Muhammet kardeşim. Bir şekilde mutlaka ve mutlaka bir yolu vardır.. Açık öğretim kabul eden bir ünv. olması gerek.. Bende bunun cevabını sormak istiyorum..
amaaan suç bizde ne haliniz varsa görün. EU vatandaşısın ama eu vatandaşı olmayanalrdan akıl danışıyosun ÇOK şanslısın. pasaportuna söyle o yanıt versin. bazen hakkınızda söylenenlere hak vermemek elde değil.

1 defa değiştirildi
En Son: 2009-07-03 02:09:02
suç sende değil seni EU ya alanda

Arkadaşlar adam güzel bir soru sormuş.. Nedenki böyle koplexli cevaplar veriyorsunuz ? Ne güzel EU vatandaşı olmuş ve bizlerden kat kat daha serbest. vede sınıf farkımız var. Mesala " suç seni Eu ya alanda deyene" arkadaşımızla aynı anda gümrük kapısında bekleyen EU vatadanşı hiç sorgu sual olmaksızın kapıdan geçerken biz yurdum insaları bekleriz ve polis sorular sorar. Onlar sadece ID kartlarıyla bizim güzel ülkemize pasaport olmaksızın girerler bizim polisimiz adamlara hiç bir şey demez. Biz nufus kağıdımız gösterdiğimiz zaman polis bir dövmediği kalır. PASSPORTUNU VER LAN der.. Tabi adamlar hava basacak onlar EU. Biz 4 sınıf insanız böyle yaşamaya alışmamız gerek.