Sofya Teknik Üniversitesi 2009/2010 Kayıt Döneminin ""İLK ÖĞRENCİ ONAYLARI ÇIKMIŞTIR""
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 2
12 Sonraki SayfaSon Sayfa

Sofya Teknik Üniversitesi 2009/2010 Kayıt Döneminin ""İLK ÖĞRENCİ ONAYLARI ÇIKMIŞTIR"" 2009-07-03 (03:50)
Tahir Dölen (freeideam)
Tahir Dölen (freeideam)
Sofya Teknik Üniversitesine "ilk" olarak Teslim edilen öğrenci dosyalarının bakanlık onayı 30.06.2009 tarihinde çıkmıştır... Bulgaristan'da eğitim almak isteyen öğrencilerin biran önce Belgelerini hazırlayıp teslim etmeleri rica olunur... Bakanlık onayı ve vize işleminin kapsayacağı zamanı dikkate alarak, okulların açıldığı tarihe yetişmesi için süreci hızlandırmak adına erken verilmesi öğrencilerin yararına olmaktadır...

Onay belgeleri Çıkan öğrencimize de eğitim hayatında başarılar diliyorum... Erken gelip; dile ve üniversite ortamına aşina olma fırsatı yakalayacaklardır...

Onay belgelerinin üniversitelere göre, çıkacagı tarihler de yoğunluğa göre değişmektedir...Bunun ayrıntılı bilgilerini almak için destek@egitimulusal.com adresine ulasabilirisiniz...

Tahir Dölen

Bg: +359 896 231 642 Tr: +90532 650 49 42
. 2009-07-03 (11:25)
Doğuş Alpaslan (negative)
Evet bu onay belgesinin sahibi benim. "Mekatronik" bölümü okuyacagım. Bu kadar erken çıkmasını tahmin etmiyordum. Çok sevindirici bir haber oldu benim için. Dr. sunay beye ve firma danışmanlarına teşekkür ediyorum.

Belgelerimi teslim etmeden önceki "Kasım'da -aralıkta" gelirsin tarzındaki yıpratıcı söylemlere rağmen kaydımı yaptım.Herkezin işini bu şekilde yapmasını ve öğrencilerin 4-5 ay beklememesini istiorum..geçen yıl belgelerini temmuzda teslim edip, kışın ortasında giden arkdaşlarımın durumları içler acısıydı.Tekrar teşekkür ediyorum... Diger onay bekleyen ve şaşkınlık içinde olan arkadaşlarıma Sabır diliyorum...Gülümsüyor
2009-07-04 (02:23)
Çağrı Duran (ÇağrıDuran)
Çağrı Duran (ÇağrıDuran)
Bizim de onaylarımız cıktı.Geçen sene Tahir'in onayı ne zaman cıktı acaba ?Tahir'le Uğur Özkan olsun ve ben olayım bilgi veren kısıler başında gelıyoruz.
lütfen reklam yapmayalım.Bu danısmanla alakası yok bakanlıkda ıslemlerle alakalı.

saygılar

Çağrı DURAN
2009-07-04 (06:29)
Hasan Aysoy (cilginn)
Hasan Aysoy (cilginn)
ya iyice abarttınız reklam yapıcam diye ne dediginizi sasırdınız.ilk onaylar cıkmış Çok mutlu ya cıktıda ne oldu ha bugun cıktı ha yarın cıktı ha ilk cıktı ha son cıktı,cıkıyormu cıkıyor,cıkacakmı cıkacak,notlarında sorun yoksa erken vereninki erken gec vereninki gec cıkar bukadar basit.bedava reklam yapıcam die artık neleri neleri yazıosunuz ya.gidin 3 5 kurus verin adam gibi reklam yapın gazetelerde,radyolarda,sitelerde ya.senmi cıkarttın onayı,senmi vurdun muhuru,yada senmi vurdurdun muhuru ?? gittin erkenden ogrenci buldun toplattırdın evraklarını ondan sora okula verdin verebilicegin en erken zamanda okulda gonderdi hemen bakanlıga ve smdi onay cıktı.bana burada senin yaptıgın extra bişeyi soylermisin ??
Bilgilendirme 2009-07-04 (12:16)
Tahir Dölen (freeideam)
Tahir Dölen (freeideam)
Bunun Reklam ile hiçbir alakası yoktur... Tamamen bilgilendirme amaçlıdır.. "İlk ögrenciler ne zaman gidiyor" " hiç gelen ögrenci oldu mu?" tarzındaki sorulara cevap niteliği taşıyor... Olayları yanlış anlamanın hiçbir manası yoktur... Ve şunu belirtmek istiyorum; artık bazı insanların odak noktaları o kadar çok reklama yönelmiş ki, her yazılanı reklam zannediyorlar... Alt tarafa yazan öğrenciye başarılar dilemektense bunların yazılması ne kadar tuhaf... Teşekkürler...
.. 2009-07-04 (12:44)
Daha Gelmeden ortamın ne kadar çirkin olduğunu yansıtan Sn.Hasan Aksoy arkadaşıma Teşekkürler.

Uğur Özkan ve Çağrı Duran arkadaşımın da benim üzerimde emeği vardır bilgi alışverişinde bulunmuşumdur bunların hakkı bu çerçevede asla ödenemez...

Herşeyin Reklam olduğunu düşünüp bu olay içinde iyice kalitesini düşüren insanları gördükçe gerçekten üzülüyorum oysaki ben bu başlık altında güzel bir kaç şey okumak isterdim...
2009-07-05 (03:50)
Hasan Aysoy (cilginn)
Hasan Aysoy (cilginn)
İlk ögrenciler ne zaman gidiyor" " hiç gelen ögrenci oldu mu?" sorularına ben sana cvp larını vereim :

**ilk ogrenciler nezaman geliyor ?
-eylulde yada eger hazırlık okuyacaklarsa ekimin ilk haftası yani okul baslamadan bi kac gun once yada hadi 1-2 hafta once..

**hic gelen ogrenci oldu mu ?
-şu anda hicbir ogrenci gelmez,gelen zaten evragını vermemiştir sadece okulu etrafı gormeye gelir..

Dogus Alparslan arkadasım seni valla kusuruma bakma hatırlayamadım ama tesekkur ederim yazın icin,insallah milletin kandırdıklarına bizler dogruları soylemeye devam edicez..
2009-07-05 (12:27)
Kardeşim kimsenin kimseyi kandırdığı yok Gülümsüyor
Aslan tükürük yağmur 3'lüsüne dönecek.
Konuya cevap yazan;
Sn.Çağrı DURAN ve Tahit DÖLEN arkadaşlarım bana bu konuda haddinden fazla yardımcı oldu...
Konuya cevap yazmayan Sn.Uğur ÖZKAN'da yardımcı olmuştur en azından bilgi alışverişinde bulunmuşumdur önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi bu konunun fazla uzaması taraftarı değilim çünkü burası bir öğrenci forumu danışman firma forumu değil
Kimse kimseye bu saatten sonra danışmanlığı öğretecek durumda da değil.
Herkez kendi kısmetini yer bunu unutmayın...
Bir balıkçı balık tutamadığı zaman kalkıpta sinirlenip denize mi kızsın yoksa ağına takılmayan balıklarına mı???
2009-07-05 (17:04)
Arkadaslar neyin tartısmasını yapıyorsunuz allah askına..

Doğuş Alpaslan hayırlı olsun onayın arkadasım.. tebrik ederim..
2009-07-05 (17:39)
trguvenc demiş ki:
Arkadaslar neyin tartısmasını yapıyorsunuz allah askına..

Doğuş Alpaslan hayırlı olsun onayın arkadasım.. tebrik ederim..

Bu kadar gitti bitti yani Gülümsüyor
Ben teşekkür ederim güvenç kardeşim herşey için Göz kırpıyor
Sayfa / 2
12 Sonraki SayfaSon Sayfa