tatar1925 demiş ki:
Bende geçen sene gelen öğrencilerdenim. Bende etik olmayan bir şekilde bilgi verip sory sormak istiorm.
Bu bakanlık onaylarıyla alakalı birçok kişi sorun yaşıyor.örneğin kayıdın yaptırılacagı okullar "hazırlıgı bitirsin ve sonra hazırlık sertifikası ile birlikte gelsin bu ögrenci" diyrlarmış... Bu sorun nasıl çözülecek. Örneğin geç başlayan öğrencilerin okulu agustos sonuna kadar süren bile var.hatta eylül 17 de hazırlık bitirme sınavı olan adam bile var. bunların bakanlık onayları ne zaman alınacak sizce. 1. sınıfa da kasım aralıkda mı başlayacak insanlar.
bence bu konu çok iyi olmuş. hala farkında olmayan ögrenci varsa kursiyer oldugunun agustos eylül olmadan kontrol edip baksınlar.
cvp verecek olan varsa teşekkür ediyorum.çünkü birçok kişinin kafasındaki soru işaretlerini giderecek. iyi günlerr
2. msj ve 2 sıde bu konuda çok ilgi çekici.
OK kardesım

ısım soyısım ve okul alayım bır gourselım senle kursıer ogrencılerın danısmanın sekreterlık senın bu merak ettıgın konuyu ıletıyor zaten.Tabıkı önce danışmanına,ha bıze demedıler diyorlarsa bu okulla arasındakı sorundur.
Reklam konusuna geınce usttekı mesajında telefonlarını vermeyı unutmussun

ben mı abartıyorum sence ?
Tahir kursier'in ne oldugunu acıklamadan bılgı verıyorsun,kendı danısmanı zaten bunu bildirmesi gerekir oğrencıye.İstisnalar oluyor.Ha su konuda haklısın bizim ogrencımız olmayan bır cok arkadasa yardımcı olmaya calıstık ve bu sekılde benım okulumunda 1-2 ogrencı daha var ama kucuk hesaplar yapmayın.Madem amacınız bılgı vermek oncelikle işlemlerin olusunu ogrenelım.
Tahırcım sana bır soru. Sofya klement unıversıtesınde ULUSLAR ARASI ILISKILER INGILIZCE OKUYACAGINI soylemıssin,bu bolum sekreterlık ve dekanın haberı olmadan once ne zaman acıldı
Her yazdığım bılgının yuzde 80 Bulgaristan'daki resmı mercıhlerın yazılarıdır.Kursıerlık konusu hakkında bılgıyıde sekreterlık verdı.Denklınk yazımda bıle tüm okulların bılgısı tarafımdan tek tek aranmıştır.
Beni bulgaristana ilk gelmeyi düşündüğün günlerden beri biliyorsun.Ben kesinlikle doğru neyse onu söylerim az çok da bılıyorsundur.İşini yapan adamada övgümü belirtirim.Senin gibi bir çok arkadaşta listemizde bizmle yazılmasalarda başları sıkınşınca elımızden geldığince yardım etmeye çalışıoruz.
Sakın senı burda zan altında fılan bırakmıyorum fakat bu konulara hakım olarak sana dıyorum kı,kursier olan kısı kursıer oldugunu bılmıyorsa sen burada yazsan bile bilemez.
ŞİMDİ bilgilendırmeye gelelım:
Kursier konusu hakkında detaylı bır makale hazırlıyorum.OTURUM ALAMADIGINIZ AN BAKANLIK onayınız olmadıgı zaman KURSIER oldugunuzu anlyacaksınız.
Ne acıdır ki danısmanınız sızı kursıer olarak yazdırdıgını soylememesı...
İyi Forumlamalar
Saygılar