londrada isss!!!!
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
londrada isss!!!! 2009-07-03 (20:04)
Çağla Beste (beste cagla N)
arkadaslar suan londradayim ve burda 1 yil kadar kalcam o yuzden is ariyorum fakat israrla bulamiorum online olarakda basvurmama ragmen, cok az ilan goruorum bu konuda tecrubeli olan arkadaslarin yorumlarina ihtiyacim var lutfen Üzgün
2009-07-04 (02:26)
bir tane cv hazila.
hangi iste calismak istiyosan ona gore tecrube yaz.ornegin garsonluk icin Turkiyede Cagla restoranda calistim de1-2 sene Çok mutlu
her gordugun bara yada restorana gir.
manager le gorusmek istiyorum de ve ona is olup olmadigini sor.o yoksa cv ni birak zaten onalr ister.
ajanslar var onlara git ben is ariyorum de zaten su sira cok insana ihtiyaci oluyo ajanslarin hotelller icin.
ama en onemlisi arkadaslarina sor .Turk veya yabanci , burada da torpil isliyo:D
ben 4-5 farkli iste calistim bu isleri hep arkadaslarim sayesinde buldum
aklima gelen bunlar
bol sanslar
2009-07-04 (15:26)
saol odris bende ole yaptim zaten yani cvde ne is yapmak istiorsam ona gore tecrube yazdim ve gordugum yerlere basvuruyorum managerla gorusmek istiorum dedigin gibi cv veriorum ama genede bulamiorum torpil olcagi aklima gelmisti ajanslar derken bunlar hangileri bilgilendirirsen sevinirim bende zaten hotellerde calismak istiorum ama bulamiorum
2009-07-06 (16:02)
biraz gc oldu ama okuldaki arkadastaan ajans ogreneyim diye bekledim.gerci arkadas bugun gelmedi.bildigim bi tane var .benim de gittigim imperial recruitment agency ,great portland street te bu yer.oraya git is ariyorum de ,onlar ilgilenir tecrube sorabilirler londrada bi turk lokantasi adi soylersin orda calistim diye ,onlarin firmayi arayip soracak hali yok.daha fazla ajans bulmak istiyosan google arattir .kolay gelsin