2009-2010 KAYITLARI BAŞLADI ARKADAŞLAR
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 3
123 Sonraki SayfaSon Sayfa

2009-2010 KAYITLARI BAŞLADI ARKADAŞLAR 2009-07-04 (13:23)
Hilal Menekşe (hilal08)
Hilal Menekşe (hilal08)
2009-2010 EĞİTİM DÖNEMİ İÇİN KAYITLAR ÇOKTAN BAŞLADI. NE KADAR ERKEN EVRAK VERİRSENİZ O KADAR ERKEN ÇIKAR OKUL ONAYINIZ...
2009-07-04 (13:33)
Çağrı Duran (ÇağrıDuran)
Çağrı Duran (ÇağrıDuran)
sitenın suyu cıktı ıyce ,ne ıcın baslıklar acıp 2 cumle yazıyorsunuz? siz okuyormusunuz? danısmanmısınız? velımısınız?
bılgılendırırenız sevınırım
2009-07-04 (13:57)
Hilal Menekşe (hilal08)
Hilal Menekşe (hilal08)
ben öğrenciyim, bildiğim kadarını ve yaşadıklarımı burada gitmek isteyenlere yardımcı olmak adına anlatmaya çalışıyorum. Reklam çabası içerisinde de olunmamalı çünkü bu bir paylaşım sitesi. Farklı yerlerdeki arkadaşlar da düşünce ve yaşadıklarını buraya paylaşırsa gelmek isteyenlere yol gösterecektir. Ben de gitmeden önce çok araştırmıştım. Memnuniyetleri ve memnuniyetsizlikleri paylaşıyoruz.
2009-07-04 (14:03)
Çağrı Duran (ÇağrıDuran)
Çağrı Duran (ÇağrıDuran)
bu sekilde dusundugunuze cok sevındım objektıf olcagınıza ınanıyorum.

saygılar
2009-07-04 (15:41)
Umut Yıldız (internet00)
Umut Yıldız (internet00)
ÇağrıDuran demiş ki:

saygılar

forumdaki mesajlarınıza bakınca yukarıda yazdığınız objektifligi pek goremiyorum, genelde sizin dısınızdaki herkesi kötülüyorsunuz çok garip.
ben sizinle gelmedim buraya okumaya ama beni getiren kurum sonuna kadar ilgilendi.
rica ediyorum sırf kendiniz herkesin gözüne giriceksiniz diye..bütün firmaları karalamayın ve yukarıda yazdıgınız gibi objektij olun !!
2009-07-04 (15:55)
Çağrı Duran (ÇağrıDuran)
Çağrı Duran (ÇağrıDuran)
internet00 demiş ki:
ÇağrıDuran demiş ki:

saygılar

forumdaki mesajlarınıza bakınca yukarıda yazdığınız objektifligi pek goremiyorum, genelde sizin dısınızdaki herkesi kötülüyorsunuz çok garip.
ben sizinle gelmedim buraya okumaya ama beni getiren kurum sonuna kadar ilgilendi.
rica ediyorum sırf kendiniz herkesin gözüne giriceksiniz diye..bütün firmaları karalamayın ve yukarıda yazdıgınız gibi objektij olun !!

Merhaba Arkadaşım.
Forumda mayıs oncesındekı aylara bak bakalım bu forumda kımler aktıf olara ınsanların sorularını yanıtlamıs yada yazdıgım makaleler ne denlı bu konuda objektıf oldugumun kanıtıdır.

Araştırmalarıma göre Varna'da okuyorsun ve dedıgıne gore balkan ıle kayıt olmuşsun.Hazırlıkda balkanın olusturdugu tekelı ogrenen ogrencıler sofyaya gecmeye calıstıgı hakkında bılgın varm.İlgilenme zorundalar zaten, senelık okul paranızda 1000 euro dısında danısmanlı ıcınde 850 euro gıbı bır para verıyorsunuz.Hızmetlerı olarak bunu söyluyorlar danısmanlık ücreti hakkında yorum yapmamız yalnıs olur ama ornek varna teknık sekreterlıgını 2007 de arıyorum su an o fakultede 4 cu sınıf olan arkadasımla, ıngılızce hazırlı 2500 euro oldugu bıldırılıyor.Balkan ne kadar alıyor 3500 .

Bulgaristan'IN en ıyı teknık universitesi sofya teknık hazırlıgı 2500 euro hıcbır fırmanın tekelınde degıl tabırı caıze.Bunları yazdım cunku amacımız kotuleme degıl dogruları yazmak!
Doğruları yazdığımdan dolayı kotuler gıbı gozukuyor gozunuzde.Belkı uyarılarım bıraz daha febri olmaya başalmıştır.Çünkü 30 gun ıcıne burda 20 kısı ve onların olusturdugu 4 farklı fake uyelıklerle reklamlar yagıyor.Ve ogrencıler bızle gorustugunde konuya hakım olmayan bu tasore dıye tabır ettımız kısılerle gorusuyorlar,hepsı farklı bısey soyluyorlar.Ben hıcbır ulkede bu kadar bırbırı ıle ters dusen bılgıler gormedim.

Köylü hesabı yapan çok kişi var burda.Ben burda hilal hanıma aynı ıcerıklı farklı baslık actıgı ıcın çıkıştım ve mesajndan sonra tesekkurumu ılettım.

burda danısmanlıgı profesyonel olarak yapan KİŞİLER var onlarda sadece burada bılgı vermek amaclılar.

saygılar
2009-07-04 (16:10)
Umut Yıldız (internet00)
Umut Yıldız (internet00)
Benim soylemek istedigim, burası bir bilgi platformu ve keşke öyle kalabilse..

Burdan çeşitli danışmanlık firmalarıyla giden bir çok öğrenci gördüm..
Hepsi sırf çok az bir fark vermemek adına kim olduğu belli olmayan insanlara güvendiler ve orada yapayalnız kaldılar.
Ben BALKAN UNIVERSITY ile geldim buraya ve geldigim andan itibaren 5-6 görevli sürekli yanımdaydı bulgarca bilmediğim icin buraya alışıncaya kadar haddinden fazla destek oldular. Param bitti onlardan istedim vs.. Bu şekilde uzar gider..
Ama emin ol ki kendi kafasına göre bir öğrencinin burdan bulgaristana öğrenci götürmesiyle..
Yıllardır bu hizmeti veren bir kurumun oraya öğrencilerini yerleştirmesi çok farklı ve ben bu farkı çok iyi gördüm.
3. senem bitti burda iyiyide kotuyude gordum ve bahsettigin tekel vs.. bunlar gercekten cok komik geldi bana Gülümsüyor
Bencede ücreti hakkında yorum yapman yanlıs olur cünkü o ücretin ne icin alındığını ve neler yapıldığını bilmiyorsun..
Ben burdan herkese tekrar tekrar söylüyorum burdan oraya herhangi bir öğrenci yardımı ile gitmeyin kesinlikle profesyonel bir kurumla gidin.
Öğrencilerle gidenlerin halini gayet iyi biliyorum !!

Bu mesajım seninkine cevap niteligindedir.
Konuyu uzatmanın bir anlamı yok.

Kolay gelsin
Saygılar.
2009-07-04 (17:03)
Hilal Menekşe (hilal08)
Hilal Menekşe (hilal08)
Arkadaşlar burada o firma bu firma diye tartışmanın anlamı yok. Amaç kimseyi kayırmak değil. Söylediğim gibi sadece gitmek isteyenlere yardımcı olmak. Zaten bu sitelere de gitmek isteyenler giriyor. Bu nedenle kimsenin kimseye çıkışma hakkı yok...
2009-07-04 (20:56)
Çağrı Duran (ÇağrıDuran)
Çağrı Duran (ÇağrıDuran)
internet00 demiş ki:
Benim soylemek istedigim, burası bir bilgi platformu ve keşke öyle kalabilse..

Burdan çeşitli danışmanlık firmalarıyla giden bir çok öğrenci gördüm..
Hepsi sırf çok az bir fark vermemek adına kim olduğu belli olmayan insanlara güvendiler ve orada yapayalnız kaldılar.
Ben BALKAN UNIVERSITY ile geldim buraya ve geldigim andan itibaren 5-6 görevli sürekli yanımdaydı bulgarca bilmediğim icin buraya alışıncaya kadar haddinden fazla destek oldular. Param bitti onlardan istedim vs.. Bu şekilde uzar gider..
Ama emin ol ki kendi kafasına göre bir öğrencinin burdan bulgaristana öğrenci götürmesiyle..
Yıllardır bu hizmeti veren bir kurumun oraya öğrencilerini yerleştirmesi çok farklı ve ben bu farkı çok iyi gördüm.
3. senem bitti burda iyiyide kotuyude gordum ve bahsettigin tekel vs.. bunlar gercekten cok komik geldi bana Gülümsüyor
Bencede ücreti hakkında yorum yapman yanlıs olur cünkü o ücretin ne icin alındığını ve neler yapıldığını bilmiyorsun..
Ben burdan herkese tekrar tekrar söylüyorum burdan oraya herhangi bir öğrenci yardımı ile gitmeyin kesinlikle profesyonel bir kurumla gidin.
Öğrencilerle gidenlerin halini gayet iyi biliyorum !!

Bu mesajım seninkine cevap niteligindedir.
Konuyu uzatmanın bir anlamı yok.

Kolay gelsin
Saygılar.

Bu nasıl mantıkdır ? sız 1000 euro her sene fazla verınce size napıyorlar mezun olunca ıs mı buluorlar.Sosyal yasamda yardımcımı oluyorlar.Benım lıstemde balkandan cıkmak ısteyen dunya kadar ınsan var ve gecen sınıf arkadaslarım cabası.Tıcaret yapıyorlar danısmanlık konusunda gene bısey demıyorum.Şunu solıyım bızde bu ısı profosyenel olarak yapıyoruz,ve herseyımız resmıdır.

Balkancılık yapacaksan burada hıc yapma Bulgarıstan'A GELIP 1 ayda balkanın ne oldugunu herkes bılır.Eger varnada ısen ben sana 3-4 cu sınıftan tanııım bır cok arkadasla senı ıletısıme gecıryım senın 3 senede anlamadıgın balkanı anlatsınlar.

saygılar
2009-07-04 (21:52)
sevgili umut arkadasım.. tabi isim senin mi once tabiki onu bilmiyorum.. yazdıgın seyler hiç gercekci gelmiyor.. simdi buraya sirketi kotulemek için yazmıyorum ama herkezin ortak bir görüşü var bu balkan 1000euro aldıgı halde sizlere ne verdi.. yada ne verebilir ki.. hadi ilk yıl alsa için gam yemez.. ama 5 yıl boyunca.. hiç mi koymuyor bu parayı bedavadan vermek sana.. seninle aynı sınıftaki arkadasın vermedigi halde okuyabildigi ve belkide onun geldigi sirket daha iyiyken..senin her yıl 1000euro paran gidiyor bos yere.. benm konustugum herkez bu konudan sikayetci.. tabiki senin sirket adına konustugunu varsaymazsak.. buda olabilir.. burda cok kişi gorduk sahte hesaplarla.. senin goruslerın ya bundan ibaret yada cok zenginsin verdigin parayı umursamıyorsun.. bence artık bu konuyu kapat.. burda bu yazılarını okuyan herkez senin kazıklandıgını biliyor arkadasım.. herkez bundan pişmanken,bu parayı vermemek için elinden geleni yaparken sen burda bizlere verdikleri hizmetler neler biliyormusunuz ki diyorsun.. kimse 5 yıl boyunca her yıl 1000euro oducek kadar danısmanlık hizmeti yapamaz.. bunu hakedicek hiçbirsey yapamaz hemde.. senin beklentilerin ne bilmiyorum tabi.. 5000euro luk neymıs bu danısmanlık kardesim.. hadi git işine allah askına.. burda milletin aklını karıstırma..
Sayfa / 3
123 Sonraki SayfaSon Sayfa