ev arkadaşı (:
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
ev arkadaşı (: 2009-07-14 (15:04)
Temporary Peace (temporary peace)
Temporary Peace (temporary peace)
aslında sadece ev arkadaşı aramıyorum, ev de arıyorum (: şöyle ki eğer ev ve ev arkadaşı arayan arkadaşlar varsa bana ulaşabilir, ve istanbul yeni bosna, ataköy, bahçelievler, şirinevler vs.. yani okula yakın bölgelerde birlik olup ev tutabiliriz. öncesinde görüşürüz, anlaşıp anlaşamıyacağımızın farkına varabilmek için detaylı konuşuruz falan..

ve lütfen bayan arkadaşlar ilgilensin.

ilgili arkadaşlar özel mesajla bana ulaşabilir. sık sık bakıcam.
ev arkadaşı 2009-11-21 (20:39)
Oz Oz (osak06)
Oz Oz (osak06)
hala ev arkadaşı arıyosanız bende kocamustafapaşada oturuyorum 2+1 evime ev arkadaşı arıyorum osak06@hotmail.com
ilgileniyosanız konusalım. 2009-12-27 (18:25)
Kemal Çiftçi (kempil)
Kemal Çiftçi (kempil)
Biz üc arkadas olarak evimize iyi ingilizce veya almanca bilen türk veya yabancı ev arkadası arıyoruz.Evde 2 erkek ve 1 bayan kalmaktayız.
Mühendis ve ithalat uzmanı olarak calısmaktayız.24-26 yasları arasındayız.
Evimiz Beylikdüzünde Bauhaus arkasında E5' e 5dklık mesafede 24 saat güvenlikli havuzlu bir site icerisindedir.
Ev möbleli tüm beyaz esya mevcut olup adsl ve kablolu tv vardır. gelecek arkadaşın odası hazırdır. sadece kisisel eşyaları yeterlidir.
Gelecek arkadaşın sigara kullanmaması fakat alkol konusunda sosyal içici olmasının sakıncası yoktur. Ev arkadası aramamızdaki asıl nedenimiz
yabancı dil konusunda kendimizi geliştirmek,farklı kültürlerden insanlarla tanışıp iyi arkadaşlıklar kurmak.
Gelecek arkadaş sadece kira ve mutfak giderine katkısı olacaktır.Detayları konusuruz.
Bize friendship_ist@yahoo.com.tr adresinden mail yoluyla yada friendship_ist@hotmail.com adresinden msn yoluyla iletişim kurabilirsiniz.