Ben katilma tesebbusunde bulundum sana sadece sunu soyliyim kesinlikle Global Vizyon u secme heralde 11.yilinin verdigi rahatlikla ogrencilerle hic ilgilenmiyorlar bana son gune 1 gun kala is seceneklerini sundular ve sadece secmem icin 4 is verdiler ve islerin hepsi otelde bulasikcilik vs vs.. bunlada yetinmeyerek bana asil vermeleri gereken belgeleri yollamamislar ornegin
sozlesmenin ornegi.. ve ben bu ornekte yazilanlari bilmedigimden; benden vize alamadigimda paramin tamamini iade edilmesi gerekirken 250 dolar kestiler.. oysa ki not ortalamam 2.00 in uzerinde oldugu icin kesemezler diyordum megerse sozlesmede yaziyormus transcrip imi o zaman vermem gerekiyormus.. ayrica vizeyi haziran ayinda alamadigim belli oldugu halde eylul de iade edicez parani dediler fakat kasimin ortasina kadar salladilar.. sirketi aradigimizda ise operatorde bekletiyorlar ondan ona bagliyorlar ondan ona .. ve kimseyle gorusemiyorsun.. en son biz size donicez diyorlar ve birdaha arayan soran yok....
tabi suan parayi aldik o kadar telefonla aramadan sonra 950 dolar iade ettiler... Kisacasi bu sirket ogrencilerin paralarini bilgi saklama ve acik cikarma yontemiyle tirtiklayan bir sirkettir.... Uzak durun arkadaslar...