SİTE ÜYELERİ HAKKINDA NELER DÜŞÜNÜYORSUNUZ...
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 47
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 4344454647

2008-09-25 (22:14)
Gs Şmpyn (teacher55)
Gs Şmpyn (teacher55)
bazıları kendini tutamıyor hakaret ediyor bunlar dışında iiler
2008-09-25 (22:44)
Karizma Uncle (Karizmauncle)
Karizma Uncle (Karizmauncle)
2008-09-25 (23:53)
Hayri Eroğlu (sepultura)
Hayri Eroğlu (sepultura)
nadasa mı bırakıyoruz bunu :F
2008-09-26 (00:14)
Fisher Man (fisherman06)
Fisher Man (fisherman06)
Karizmauncle demiş ki:
http://www.turkstudent.net/board/topic/76979/post/1078543#1078543

buradan devam edebiliriz...

Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor
2008-09-26 (11:55)
Deniz Gezmiş (Sonique7)
Deniz Gezmiş (Sonique7)
Yazmıcaktım ama dayanamadım öle bir konu gördümkü arkadaşın biri
seviyesizlikten bahsetmiş evet yer yer var bunu kimse inkar edemez gercekten güzel diyaloglar uni ve yurtdisi egitimlerinde geciyor ama yukardaki bölümlerde pek yok..Ama sonrasında yazılarını bulan mod arkadas ve ona destek veren arkadas önce iğneyi kendinize çuvaldızı başkalarına batırın. Gözlerini yuvarlıyor

Seviyeli olmayı söyleyen ve ona destek veren arkadaşlarım önce kendinizzez bakın başka insanların seviyeye devet ediyorsanız bende önce sizleri davet ediyorum kalite artırmak istiyorsanız Göz kırpıyor

fisherman06 demiş ki:
işimi sanamı soracağım lan? kafama göre siliyorum. sana ne?

senin açtığın başlıklar çokmu işe yarıyor? bizbize siyaset meydanı değildir.

yılan deveye "boynun eğri" demiş. devede ona "senin neren doğruki" demiş.

millet buraya gırgır şamataya. stres atmaya geliyor. senin kafa ütülemelerine değil !

gerekli gördüğüm ve ilgi çeken siyasi başlıkları silmiyorum.

mozambikten herkese selamlar.

howarda demiş ki:
olum sen öküz müsün demiyecem sen hakikaten öküzsün yaaa

lan yeter defol git artk sıkma adamın canını başlıcam akp nize chp nize sıkma adamı
senin başlklarınla görmek istemiom olm ben burayı

yeter lan valla yeter

howarda demiş ki:
abisi bu rüzgara karş işeyenlerden Gülüyor

haa bende howardayım bu sitedede hatunlar için duruom bırakmıolar naparsın Gülüyor

şimdii bunun bütün bu siyasi başlklarını bk ettik yaa içim acıdı yaww Gülüyor
2008-09-28 (03:36)
Fisher Man (fisherman06)
Fisher Man (fisherman06)
fisherman06 demiş ki:
bizbize siyaset meydanı değildir.

halen israrcıyım. aksini israr eden varsa bizde ısrarımıza devam ederiz.
siyaset yapılabilir. ama her lafta siyaset usandırır insanı...

buraya siyasi provakasyon yapmaya gelen çok kişiyi gönderdik. her ne kadar kendilerini masum göstermiş olsalarda...
2008-09-28 (12:48)
Alperen Karçar (bozkurt alperen)
Alperen Karçar (bozkurt alperen)
Sonique7 demiş ki:
Yazmıcaktım ama dayanamadım öle bir konu gördümkü arkadaşın biri
seviyesizlikten bahsetmiş evet yer yer var bunu kimse inkar edemez gercekten güzel diyaloglar uni ve yurtdisi egitimlerinde geciyor ama yukardaki bölümlerde pek yok..Ama sonrasında yazılarını bulan mod arkadas ve ona destek veren arkadas önce iğneyi kendinize çuvaldızı başkalarına batırın. Gözlerini yuvarlıyor

Seviyeli olmayı söyleyen ve ona destek veren arkadaşlarım önce kendinizzez bakın başka insanların seviyeye devet ediyorsanız bende önce sizleri davet ediyorum kalite artırmak istiyorsanız Göz kırpıyor

fisherman06 demiş ki:
işimi sanamı soracağım lan? kafama göre siliyorum. sana ne?

senin açtığın başlıklar çokmu işe yarıyor? bizbize siyaset meydanı değildir.

yılan deveye "boynun eğri" demiş. devede ona "senin neren doğruki" demiş.

millet buraya gırgır şamataya. stres atmaya geliyor. senin kafa ütülemelerine değil !

gerekli gördüğüm ve ilgi çeken siyasi başlıkları silmiyorum.

mozambikten herkese selamlar.

howarda demiş ki:
olum sen öküz müsün demiyecem sen hakikaten öküzsün yaaa

lan yeter defol git artk sıkma adamın canını başlıcam akp nize chp nize sıkma adamı
senin başlklarınla görmek istemiom olm ben burayı

yeter lan valla yeter

howarda demiş ki:
abisi bu rüzgara karş işeyenlerden Gülüyor

haa bende howardayım bu sitedede hatunlar için duruom bırakmıolar naparsın Gülüyor

şimdii bunun bütün bu siyasi başlklarını bk ettik yaa içim acıdı yaww Gülüyor

seviye diyorsunuz da bu arkadaşın alıntı yaptıkları ne?yani bu siteyi anlamak mümkün değil bazen.ya adaletli olun ya da sitede açılan her türlü siyasi başlığı silerek bu teranaleri bitirin.sana mı sorcaz lan ne yapıcağımızı gibi tepkiler göstermeyin banada benimki bir öneriydi.Eğer kurallar konuluyorsa herkese uygulanmalı mod olunca ya da modların arkadaşı olunca kurallar size işlemeyecekmi.ben modum hakaret ederim başkası edemez ben modun arkadaşıyım hakaret ederim başkası edemez bu anlayış iyi bir anlayış değil
2008-09-28 (13:37)
Deniz Gezmiş (Sonique7)
Deniz Gezmiş (Sonique7)
Benim anlatmak istedeğim bu kurallar herkese geçerli olsun...

Tamam siyaset konusu fazla açıyorumdur,eyvallah diyorum ama her insanında konuşmasını sevdiği bir konu vardır bazı insanlar yurt içi unisinde egitim icin geliyor bazı arkadaşlar yurtdisi egitim,bazı arkadaşlar eglence-geyik,bazılarıda siyaset konuşmaya herkesin zevki..

Ama siz insanları aşagılyacagınız her açılan konunun içine bu konuyu konuşmak istemeynler gelip konuyu saptırırsa olmuyor,birgünde bazı insanlar siyaset konuşmak istiyor bunun için ne yapabiliriz dediniz mi? Çünkü forum sitelerini ayakta tutan üyeeri ve üyelerin konuşmak istediği konulardır..

Size sadece önerim biz bize içinde değil egelnce köşesi,teknoloji gibi alt başlık olarak siyaset meydanı veya sizin uygun gördüğünüz siyaset isimli bir başlık açılabilir siyaset konuşmak isteyen ord,a egelnce geyik yapmak isteyen başka yerde bilgi almak isteyen başka yerde yani arz ve talep meselesi,demek isteğim biz bizeden ayrı bir alt başlıkta biz bizenin içinde değil yeni başlık acılarak bu konu tümden haledilebilir.....
Sayfa / 47
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 4344454647