brisith council onayli dil kursu londranin gobeginde zone 1 de 1000 paund iş bulma garantisi !!
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 9
12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

brisith council onayli dil kursu londranin gobeginde zone 1 de 1000 paund iş bulma garantisi !! 2010-01-19 (03:33)
İlhan İkrtre (ilhan1)
İlhan İkrtre (ilhan1)
merhaba arkadaslar

londrada dil kursuna gitmek istiyorsaniz bristih council onayli dil kursumuz sadece yillik

1000 paund tan baslayan fiyatlarla

ingiliz ve avustralyali ögretmenlerin oldugu ve türk ogrencinin az oldugu bir okuldur

sizlere her konuda yardimci oluyoruz

havaalani karşilama

uygun kalma yeri ..

polis kaydinizi yaptirma

oyster kart alma

turkiye ile uygun gorusme icin kart alma ve sim card ve ucretsiz telefon ..

banka hesabi açtirma

askerlik tecil işlemlerinizi takip etme

ögrenci dosyanizi açtirma

ve sizler icin 24 saat hizmet veren londra ofisimiz ile

artik hem ögrenciler rahat olucak hem aileler rahat olucak ..

bizler ögrenci oldugumuz icin sizlerin nelere ihtiyaci oldugunuzu en iyi anlayan kişileriz..

ve sizlere yalan soyleme v.s yapmayiz

bazi kurum veya sahislar sizlere 5 bin 10 bin paundluk dil kurslarina yazdirmaya kalkar

londranın merkezinde o fiyatlara bir dil kursu yoktur...

o dil kurslari ulaşimi zor ve merkezde degildir arti kalicak yerde haftalik hesaplarlar ..

ornegin derlerki

haftalik 150 puand tek oda fln size nakit odettirirler gitmeden kaziklarlar

londrada zone 2ve 3 te oda kiralari cok düsmüstür ekonomik krizden dolayi...

ve haftalik 40 paund ile 70 paund arasinda degisir .

aylik harcamalariniz ise türk marketlerine giderseniz 1 aylik yemeginizi 100 paunda alirsiniz

kısaca okadar pahali degildir

aylik 250 tl yemek masrafınız vardir

aylik 600 tl ev kiraniz vardir

aylik 150 tl ulasim icin harcarsınız

sigara kullanıyorsanız 6 paundtur bir malbora ama polonya rusya brezilya sigaralari

heryerde bulunur ve 3 paundtur paketi. Gülümsüyor yani 7.5 tl

zaten suanda malbora turkiyede 7 tl nerdeyse ayniya denk gelir

sizlere gitmeden işte buluyoruz aylik 2500 tl kazanacaginiz işinizde hazir oluyor

kısaca sizlere buyuk danismanlik firmalarin sunmadigi firsatlar sunuyoruz

bizim amacimiz türk ogrencilere destek olmak köstek degil ..

ve londraya gelince cok kaziklanan ögrenci görürsünüz ve sadece kayit yapan firmalar

ögrenci ile 1 kere bile ilgilenmez sadece ucretsiz danismanlik der ama kaydi yapana kadar..

son olarak sizlere şunu soyluyorum

1200 paund a 1 yillik brisith council onayli bir dil kursu varken

neden 5 10 bin paund veresiniz ve size iş imkani sunmayan ve kayit icin 400 500 paund

alan kişiler ile ugraşasiniz ....

haksizmiyim Gülümsüyor

msn: ingiltereegitim@hotmail.com 7/24 aciktir

şuanda istanbuldayim i gorusmek isteyenler icin randevu ile gorusuyorum

bana ulasmak isteyen ve londra egitim yaşam kosullar iş imkanlari dil okullari

hakkinda bütün ingiltere deneyimlerimi sizlere aktarmaya çalişicam

ilhan:0507 335 12 48
herkese saygilar
Bir tavsiye 2010-01-20 (02:00)
Ahmet Ciftci (senleben)
Ahmet Ciftci (senleben)
Arkadasimiz iyi guzel yazmis ama sanirim bazi seyleri kacirmis.Bu formda buna benzer uslupla yazilmis cok yazi vardi ama bu form onlari bir turlu benimsemeyedi.

Acikcasi nacizane tavsiyem eger bu isi gercekten profosyonel bir sekilde
yapiyorsan(iz) biraz daha farkli sekilde bir uslup ve tarzla ogrenciye ulasmayi deneyin.

Ne demek istedigim, konuya cevaplar geldikce daha da iyi anlasilacaktir.

Sevgiler
2010-01-20 (15:56)
Murat Selcuk (vlatko)
Murat Selcuk (vlatko)
Yardımlaşma ve bilgi alış-verişi yalan olmuş ki olay sadece ticari artık....
2010-01-23 (20:30)
İlhan İkrtre (ilhan1)
İlhan İkrtre (ilhan1)

senleben demiş ki:
Arkadasimiz iyi guzel yazmis ama sanirim bazi seyleri kacirmis.Bu formda buna benzer uslupla yazilmis cok yazi vardi ama bu form onlari bir turlu benimsemeyedi.

Acikcasi nacizane tavsiyem eger bu isi gercekten profosyonel bir sekilde
yapiyorsan(iz) biraz daha farkli sekilde bir uslup ve tarzla ogrenciye ulasmayi deneyin.

Ne demek istedigim, konuya cevaplar geldikce daha da iyi anlasilacaktir.

Sevgiler

[/quote]Yardımlaşma ve bilgi alış-verişi yalan olmuş ki olay sadece ticari artık....[/quote]

yardimlaşma nasil yalan olmuş bu arada herkes kaziklansinmi arkadaşlar

biz ogrencilere ulasirizda işi profesyonel yapiyorum bu konuda rahat ol

dedigim seyleri yapan bir tane danismanlik firmasi yok ....

varsa soylede bilelim

1:londrada ofisi olan
2:havaalani karsilamasini kendisi yapan
3:polis kaydini yaptiran
4:banka hesabını actiran
5:kalicak yeri 60 paunda ayarlayan ?
6:aylik 2500 tl maasli iş bulan
7:egitim suresi bitene kadar her turlu konuda danismanlik hizmeti veren
8:ulasim karti oyster . kontratli telefon ve ucretsiz hat aldiran
son olarak bu dediklerim ile ugraşan bir tane danisman bulun ornek verin

hepsini bilyorum arkadaslar bende londrada ögrenciydim egitimi tamamladim ve
amacim sadece her.... konuda yardimci olmak

onemli olanda bu degilmi gidipte oxfort house collage malvern house gibi dil okullarinda
yuzde 30 u türk olan 14 kişilik sınıfta 5-6 turk olan dil kurslarinami tercih ettirelim yoksa

türk ogrencilerin fazla olmadigi ve british council onayli yillik 1200 paunda olan dil okulumu?

gidipte 3-4-5-6-7 bin paund verip sınıfta turk olcagına 1200 paund versin hepsi yabanci

olsun arti

ögrenciler gittikleri zaman bir kultur sokuna ugruyorlar ve ingiliz sistemine bir anda ayak

uyduramıuyorlar ve işlemlerini 5-6 ayda anca yapiyorlar veya unutup yapmiyorlar

arti orda avukatlari dahi yok ...

ingilterede yaşayan birinin kesinlikle bir avukatı olmasi gerekiyor cunku

londrada her an ne olacagi belirsiz... o yuzden sizlere ingilterede turkce bilen turk

avukatımızıda ogrencilerimize ucretsiz hizmet verdiyoruz .

kısaca a dan z ye bir sıkıntıcı olmuyor ...

orada rezil icinde yaşayan binlerde turk ogrenci var ben giden ogrencilerim onlar gibi

olmasini istemiyorum . aciklayici olduguma inaniyorum

herkese selamlar ..
2010-01-25 (09:34)
Murat Selcuk (vlatko)
Murat Selcuk (vlatko)

Bu yazdıkların güzel şeyler... Sen hangi okullarda okudun , ve öğrencilere ne sunuyorsun??
60 pounds ile nerde ve hangi bölgede konaklama?
aylık 2500 tl demek ki 1000 pounds demek!!! Bu paraya full-time nerde iş buluyorsun ki eğitim için zaman kalsın!!

Eliştirmek için de değilde açıklayıcı bilgi versen çünkü büyük şeyler vaadediyorsun!!!

Saygılar
2010-01-25 (13:35)
İlhan İkrtre (ilhan1)
İlhan İkrtre (ilhan1)

vlatko demiş ki:

Bu yazdıkların güzel şeyler... Sen hangi okullarda okudun , ve öğrencilere ne sunuyorsun??
60 pounds ile nerde ve hangi bölgede konaklama?
aylık 2500 tl demek ki 1000 pounds demek!!! Bu paraya full-time nerde iş buluyorsun ki eğitim için zaman kalsın!!

Eliştirmek için de değilde açıklayıcı bilgi versen çünkü büyük şeyler vaadediyorsun!!!

Saygılar

parttime olarak brosur dagitma , riky showda çalişma , anket doldurma , v.s 20 ye yakin

iş dalinda iş buluyoruz

60 paunda zone 2 konaklama 2 kişilik odada !

işler full time degildir saat 4 ten aksam 8-10 a kadar suruyor ve aylik 1000 paund

tl olarak aylik 2500 tl kazanc sagliyacaginiz işler var

son olarak benımle irtibata gecen ogrenciler ayricalikli olucaktir ve londrada

hic bir zorluk cekmiyeceklerdir ..

irtibat icin : ilhan 0507 335 12 48

msn : ingiltereegitim@hotmail.com

istanbulda olanlar ile randevu ile gorusuyorum benimle irtibata geçsinler

herkese saygılar Fikir
2010-01-26 (10:04)
Murat Selcuk (vlatko)
Murat Selcuk (vlatko)
part-time işlerle büyük sözler vermişsin ki bu ekonomik kriz ortamında 1000 pounds iş bulmak hakikaten zor olmalı.. Sadece İngiltere için değil tüm yurtdışına çıkacak olan kişilerden ricam beklentilerini yüksek tutmamaları ve büyük sözlere hemen atılmamasıdır.

Şu 1000 pounds nasıl kazanılır???

günde ortalama 5 saat ve saati 6,5 pounds Gülüyor olarak düşünecek olursak bu rakkama ulaşırız. Hergün iş bulma garantisi ve saat ücretini garanti etmeniz lazım ki bilenler s........ a...... der ki bana da güzel bir hayal gibi geldi.

İş çok, bende derim ki fabrikada sizlere iş bulurum hatta günde 8 saat ayda 1.000 pounds derim ama kaç kişiye iş ve okul ne olacak????
2010-01-27 (05:16)
İlhan İkrtre (ilhan1)
İlhan İkrtre (ilhan1)

vlatko demiş ki:
part-time işlerle büyük sözler vermişsin ki bu ekonomik kriz ortamında 1000 pounds iş bulmak hakikaten zor olmalı.. Sadece İngiltere için değil tüm yurtdışına çıkacak olan kişilerden ricam beklentilerini yüksek tutmamaları ve büyük sözlere hemen atılmamasıdır.

Şu 1000 pounds nasıl kazanılır???

günde ortalama 5 saat ve saati 6,5 pounds Gülüyor olarak düşünecek olursak bu rakkama ulaşırız. Hergün iş bulma garantisi ve saat ücretini garanti etmeniz lazım ki bilenler s........ a...... der ki bana da güzel bir hayal gibi geldi.

İş çok, bende derim ki fabrikada sizlere iş bulurum hatta günde 8 saat ayda 1.000 pounds derim ama kaç kişiye iş ve okul ne olacak????

arkadaşim ingilterede haftalik maaşlar ne kadar haberin yok sanırım

bizim buldugumuz işinde saatine 12 paund veriliyor tabi bilgisizlik v.s kimseyi suclamiyorum

sonucta suanda 1bin paund un uzeri ayda kazanan ogrencilerim var . dileyene

randevuda ogrencilerim ilede gorusturuyorum Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor

türk ogrenci ( ingilizcesi yetersiz ) olanlar restorant v.s agir işler ve 4-5-6-7 paund veriliyor

bizim buldugumuz işlerde saatine ort vergiler ciktintan sonra 10 paundtan başliyor ...

gunde 5 saat çaliiş gunde 50 paund

30 gunde (1ay) 1500 paund

20 gunde (1ay) 1000 paund

sanada hak veriyorum ama oncelikle işler garanti. isteyen ogrencilere iş buluyoruz

bu konudada adam istemiyorsa zaten iş bulmuyoruz ama buldugumuz işlerde en az

ayda 1000 paund kazaniliyor istanbulda isen randevu ile gorusuyorum

iletisim

ilhan :0507 335 12 48 sabah 9 aksam 9 saatleri arasinda arayiniz

msn(7/24) : ingiltereegitim@hotmail.com
2010-01-27 (12:28)
Murat Selcuk (vlatko)
Murat Selcuk (vlatko)
Bilgisizlik ha Gülüyor ücretler haberim yok Gülüyor

Saati 10-12 pounds arası İngilizce-genel kültür ve iş bilgisine sahip kişilerin Londra veya dünyanın bilmemsi ne kenarında adı geçen işleri yapiyorise zaten kafayı yemiştir veya macera arıyordur ki ben bu vasıflarda kimseleri henüz Londra'da bu işlerde görmedim.

Yazmış olduğum gibi güzel vaadler bunlar !!! Keşke gerçekleşse ki benim eşim de vetiren yardımcı ve saati 9 pounds alırken sen belki bilirsin ki medeni memleketlerde hayvan=insan teorisini...

Ameliyat yapan-reçete yazabilen ve hayvanları seven bir kişi için saati 12 pounds ile iş bulan olur ise bana yazsın !!!!

Yurtdışına çıkacak olan,anne-babasının fazladan eğitim için geliri olmayan arkadaşlardan ricam iyi düşünmeleri ve ona göre karar vermeleri

Saygılar
Bayswater tutkunu Vladimir
2010-01-27 (14:43)
Alp Tekin (alpahmt)
Alp Tekin (alpahmt)
Arkaşdaşlar bir de unutmayın ki bu bir kişiye iş bulmaya benzemenez. Sayı artıkça iş bulma sorun olur. İngiltere'deki iş bulma merkezleri bile çoğu başvuruya cevap vermiyor. Arkadaşın dedeği yaplamaz mı yapılır ama çok iyi bir sitem ile. Konaklama için dedeğini sağlamak zor değil. Orada yaşayan biri rahatlıkla ucuz konaklama bulur ama hatta buradan yei gitmiş bir öğrenci bile 2-3 hafta içinde ucuz konaklama bulabilir ama iş noktası biraz mecul. Söz verilemeyecek kadar belirsiz çünkü. Tabi 5-10 kişiye iş bulmaktan bahsetmiyor. Çünkü bu kadar kişiye orada bir tanıdığı olan bir kişi bile iş bulabilir. Eğer sizin bir profesyonel danışmanlıksanız sizin ki olduçca fazla sayılara ulaşabilir. Gerçekten bunlaraın hepsini temin edebilecek misiniz? Açıkcası biraz zor görünüyor bana.
Sayfa / 9
12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa