ingiltere de dış ticaret kursu bilen var mı kısa süreli? acillll
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
ingiltere de dış ticaret kursu bilen var mı kısa süreli? acillll 2010-01-23 (18:32)
Nur Nur (kubrr)
Nur Nur (kubrr)
ben ingiltere de dış ticaret üzerine kısa süreli kurs arıyorum bilen giden var mı?
2010-01-23 (20:14)
İlhan İkrtre (ilhan1)
İlhan İkrtre (ilhan1)
kubrr demiş ki:
ben ingiltere de dış ticaret üzerine kısa süreli kurs arıyorum bilen giden var mı?

londrada var uygun fiyatlara

kac hafta gidiceksin

odami kiralicaksin yoksa özel yurdlardamı kalicaksin

bunlari hesaplamak gerek fiyatlar cok degisiyor

msnden eklersen daha detayli bilgilendiririm : ingiltereegitim@hotmail.com

ilhan :0507 335 12 48 tel no

istanbulda isen yüz yüzede görüsebiliriz

herkese başarilar
2010-01-24 (23:47)
Nur Nur (kubrr)
Nur Nur (kubrr)
özel yurtta kalmak istiyorum 1 aylık düşünüyorum. ortalama ne kadr olur ve okulların adlarını biliyormusun
Londradan slm 2010-02-08 (17:38)
Yasar Ceyhan (ceyhany)
Yasar Ceyhan (ceyhany)
Slm Nur tecrubeli bir insan olarak sana ilk tavsiyem; okul konusunda ozellikle burada yani londrada egitim yapmis birilerinden ogrenmen olucaktir arti oyle cok kisa sekilde gelip bir aylik kurslarin sana cok yarari olucagina inanmiyorum arti ingilizce seviyen de onemli egerki iyi bir seviyen varsa bence soyle turkiyeden baktiginda en iyi fikri bence british council;dan alabilirsin cunku bugun sen hangi danisman sirkete gitsen hepsi sattigi okullari yani anlasmalari oldugu okullari tavsiye edecekler onun icin eger hic arkadasin varsa onlara sor. Kisaca bir nokta daha var dil okullarina dikkat et adi ustunde dil okulu dolayisiyla sana bir dil okulunda dis ticaret kursu onerirlerse bence pek bekledigin gibi cikmaz ancak universitelere bakarsan daha iyi birseyler bulursun ya da iyi bir college yani universitelerle baglanyisi olan bulursan senin icin faydali olur burada da kadar cok college varki dusunsene sadece turk ogrenciler degil dunyanin dort bir tarafindan ogrenci geliyor neyse biraz karisik oldu kib