...edit
2 defa değiştirildi
En Son: 2010-03-13 23:50:13
teşekkürler..
bilgisi olmayan arkadaşlara iyi rehber olacak bir konu..
çeviri konusunda ise uygun fiyata çeviri-noter ücreti alan bir yer biliyorsan özelden paylaşmanı rica ediyorum

...
1 defa değiştirildi
En Son: 2010-03-13 23:50:24
minskte eğitim almak için internetten istediğin okulun telefon numarasını alman yeterli,,daha sonra eğer ingilizce biliyorsan kendin bilmiyorsan bir arkadaşın aracılııyla okul ile irtibata geçebilrsin..senden istenecek olanlar diplomanın ve pasaportunun rusça çevirisidir..onlarıda okulua mail ile veya faks ile yollaman gerekiyor..daha sonra işlemlerin başlıyor,eğer davetiyen çıkarsa,okul tarafından sana davetiyeni konsolosluktan alman konusunda bir bilme mesajı gelecektir..aslında belarusta okulla irtibata geçip kyıt işlemlerini yaptırmak çokta zor bir işlem değildir..danışman firmalara vereceğiniz paralarla 1 sene fazladan okuyabilirsiniz....aracılık iştir ama insan kazıklamak değil!!! iyi günler
ınterrnet sıtelerınden okulun telını al. ıngılızce bılıyorsan ac konus. ancak bıraz zahmetlı bır ıs. aracılık fırmaları bu ış ıcın ıyı bır arac , ancak arkadasın dedıgı gıbı aldıkları parayla bır senelık daha okul ucretını odeyebılırsın. bu işi yapan ve gercekten yardımcı olan , bunun yanında cok ta ucret almayan orada okuyan duzgun ögrencıler vardır. avantajı her zaman gorursun. tabii butur ınsanları da ıyı secmek tanımak gerek. ınternetten yada telefonla yada yuz yuze turkıye gorusup karar vermek lazım.
üniversite yurtlarında size birçok konuda yardımcı olacak Türk öğrenciler bulabilirsiiz..zira bizzat bende elimden geldiği kadar yeni gelen arkadaşlara yardımcı olmuştum...tek bilinmesi gereken ufak detayların gözde büyütülmemesi,,siz orada yabancısınız ve okullarda bunun farkında..onlarda her konuda mümkün mertebe size yardımcı olacakladır!!!..