eger seni senaryo anlatsaydi, kim olurdun????secimde sende olsaydi..
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 2
12 Sonraki SayfaSon Sayfa

eger seni senaryo anlatsaydi, kim olurdun????secimde sende olsaydi.. 2010-01-29 (12:19)
mrbaaaaaaaaaa slm dostlarim,

ben size bir kac dizi söyleyi versem sizde icindeki hangi karekter oldugunuzu söyleyi verirmisinizheheh

bakin simcik,
benim kastim tek eglence degil , baska bir sey ögrenmek Çok mutlu cidden, ama sonra söylerim onu, siz cakmadan basarbilirsem Mr. Green ki cakilmayacak bir seyde degil ya Mr. Green olsun dostlar siz bilmemisi onayin yaw

- unutulmaz
- yaprak dökümü
- kurtlar vadisi
- ezel
- aski memnu
- arka sokaklar
- arka siradakiler
- v.s.............devam ediyor

smdi söyleyin bakayim, bu dizideki gibi br hayatiniz olsaydi hangi karekter olmak isterdiniz.
yani senaryo sizin hayatinizi anlatsaydi...

haaa unutmamisken bana öyle numara cekmeyin, yok ben bunu sunu izlemiyorum diye...
ben sizleri coooook iyi bilirim.
ben sahsen listedeki iki dizi prensiblerimi aykiri oldugundan reytng kazanmasin diye izlemiyorum, ama sagolsun medya amcamiz bize ne izersem izleyim,gözüme sokarcasina o bir diziyi cikariyor, örnegin cok güzel hareketler bunlarda bile konu ediliyor izlemis gibi oldum , almayim sagolun.....

herkes en az 3 dizi iin kenine karekter secerse beni cooook mutlu edersiniz, yawww cok merak etimbeaaaa,

gazamiz mübark olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Mr. Green yaw cok seviyorum bu lafi Mr. Green
2010-01-30 (08:09)
Fisher Man (fisherman06)
Fisher Man (fisherman06)
kurtlar vadisi pusu - deli hüsnü
arka sokaklar - tokmak kafa ( adını bilmiyorum)
arka sıradakiler- adını bilmiyorum, en arkadaki çocuk işte.
2010-01-30 (20:52)
fisherman06 demiş ki:
kurtlar vadisi pusu - deli hüsnü
arka sokaklar - tokmak kafa ( adını bilmiyorum)
arka sıradakiler- adını bilmiyorum, en arkadaki çocuk işte.

vayy kurtlar vadisinin aslinda akillilarindan birini secmisin bea Fisher abi
ben hatta onun bir ara ajan oldugunu sanmistim, cünkü akilli ve zor durumlarda bir cüzüm üretebiliyor Gözlerini yuvarlıyor onun gibi deli olmak varmis beaa Çok mutlu

...................................

bende Poltin babasi olurdum herhal Mr. Green
eksinnin disinda ama daima en olgunu , ve ilerlemis oanida o

aslinda sazada olmak isterdim ammmmaa o kötü islerin babasi

...
bana kalsa arka siradakilerde o deli ekipden birileri olurdum, ama okulu bosvermek de bana göree degil,

yaw sizce o ekip hayattin haksizligna ugramis, hep arkada kalmis ve hep savas vermesi gerekenlerimi temsil ediyor???ß

bence cogu defa suc kendilerinde, hayat onlara o kadarda acimasiz degil

tabee beni m iddam dir bu Soğukkanlı
2010-02-11 (02:47)
Deren Yilmaz (DEREN YILMAZ)
Deren Yilmaz (DEREN YILMAZ)
kendi hayatimin başrolùnù oynuyorum :A
2010-02-11 (10:46)
DEREN YILMAZ demiş ki:
kendi hayatimin başrolùnù oynuyorum :A

gözel cvp Mr. Green

ama dedigim gibi ben aslinda sitedeki zihniyetin dizilerden ne kadar eetkilendigini, kendini ne kadar kaptirdigini görmek istedim
2010-02-11 (11:12)
Ceren Hoca (ceren ersoy)
Ceren Hoca (ceren ersoy)
yaprak dökümü---ferhunde

aşk-ı memnu---bihter

ezel---heja
Niyeti kötü
2010-02-11 (11:21)
ceren ersoy demiş ki:
yaprak dökümü---ferhunde

aşk-ı memnu---bihter

ezel---heja
Niyeti kötü

aferim sana saksaksak

gördügünüz gibi az ama öz gürünen örneklerden biri ile karsikarsiyayiz

buna hyperslkolatikatttizys denir

bölüm bir

iki sonraya diger örneklerimizde Göz kırpıyor
2010-02-11 (11:25)
Ceren Hoca (ceren ersoy)
Ceren Hoca (ceren ersoy)
Gülüyor ama öyle meltem cim bu saydığın dizilerdeki bana en yakın karakterler bunlar çok eğlenceli entrikacı tutuğunu koparan kendine yeten ama sapına kadar dişi hatta dişilerinde dişisi Şaka yapıyor erkeklerin laf atmasından hoşlanan ee daha ne olsun ama sana uymaz bunlar küçüğüm Gülüyor
2010-02-11 (11:28)
ceren ersoy demiş ki:
Gülüyor ama öyle meltem cim bu saydığın dizilerdeki bana en yakın karakterler bunlar çok eğlenceli entrikacı tutuğunu koparan kendine yeten ama sapına kadar dişi hatta dişilerinde dişisi Şaka yapıyor erkeklerin laf atmasından hoşlanan ee daha ne olsun ama sana uymaz bunlar küçüğüm Gülüyor

Çok mutlu evet büyügüm bana yakismaz Göz kırpıyor
cok eglenciler dogru, yaptiklarinla kendi sonlarini getirecek kadar, kendilerine ihanet edecek kadar, nefis ugruna kendisini satacak kadar Soğukkanlı

iyi örnek secmisin kendine büyügüm Mr. Green
2010-02-11 (11:58)
Ceren Hoca (ceren ersoy)
Ceren Hoca (ceren ersoy)
seda2 demiş ki:
ceren ersoy demiş ki:

Çok mutlu evet büyügüm bana yakismaz Göz kırpıyor
cok eglenciler dogru, yaptiklarinla kendi sonlarini getirecek kadar, kendilerine ihanet edecek kadar, nefis ugruna kendisini satacak kadar Soğukkanlı

iyi örnek secmisin kendine büyügüm Mr. Green

canım sen nie böylesin bi durumun mu var kimseye anlatamadığın bak kimseyle özelden yazışmam ama senle olur bak dinlerim yardımcı olmak isterim başından bişey geçmiştir ya da yaratılışın başkadır göstermiyo anlatmıyosundur ayrıca sen konunda ne istediğini bilmiyosun en yakın karakteri soruyosun cevaplayanada iyi örnek almışın diyosun kuzum iki düşün bir yaz ben yakın karakteri söyledim hem bence bunlar o dizilerdeki en karakterli insanlar bi düşüncemi ısrarla savunuyorum onlar en akıllı en güçlü karakterler.sebebini anlamadım ama sen neden karakterini yazmadın eğerki site sakinlerine bıraktıysan bu oylamayı ben yaprak dökümündeki leyladan yana kullanıyorum Mr. Green
Sayfa / 2
12 Sonraki SayfaSon Sayfa