10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA.....
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 6
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2004-11-10 (15:24)
datronx[morg_bekcisi]
(datronx[morg_bekcisi])
"Last_deviL" demiş ki:
bunu senmi yazdın bilmiyorum ama savaşçı!!
kısmını beğenmedim.......gerisinide abartı buldum......
ölüm gününü ezberleyeceğine git inklaplarını ezberle.......
O gittikten sonraki yapılanlar ne onur verici Çok kızmış
Burda olsaydı baştaki iktidar dahil geçmiş siyasetçilerin çoğunu astırırdı herhalde..............yaptıkların analım yapamadan gittiği şeyleride geçekleştirmek için uğraş verelim................................

Öbür taraftan hoş olmayan sesler geliyo sesler gelio...... Niyeti kötü Niyeti kötü Niyeti kötü

arkadaşlar yazıyı okursanız bunu benim yazmadığım belli olur...devil sende millete sataşmak için herşeyi yapıyorsun illa beni karalamak için yazıyı begenmedim demişsin...o zaman bende sana şunu söyleyim bu beğenmediğin yazı bizzat ATATÜRK'ÜN kendi sözleridir..... ! ! !
2004-11-10 (15:27)
Erkan Erk (Last_deviL)
Erkan Erk (Last_deviL)
hayırdır eskilerden kalma bi yaranmı var..........
söyle basmayalım bi daha

bak bu konuya saygım var konuşturma beni
cvp fln da verme
Çok kızmış
2004-11-10 (15:38)
Phi (Phi)
Phi (Phi)
polemik yok..
Ataturk'un unlu bir parcasi yazan...
okursunuz begenirsiniz vs.

polemige gerek yok..
lutfen kimse de tartismasin..
2004-11-10 (17:18)
Erkan Erk (Last_deviL)
Erkan Erk (Last_deviL)
vay be ben ayakta uyuyorum
adım uyuyan devil e çıkıcak neyse
senle ne alakası var yaaaa
ben yorum yapıyorum............
Niyeti kötü Niyeti kötü Niyeti kötü
2004-11-10 (17:20)
Yalnizz (yalnizzz707)
Yalnizz (yalnizzz707)
ataturkun yaptıgı en buyuk sey donemın emperyalıstelrıne karşı kazandıgı savaş olmustur..o ıttıhat ve terakkı partısı uyesıydi. fakat zamanla burada bı sürü masonon yuvalandıgnı gordü. ve bazı kurmaylarıyla ıt. ve terkkkıden ayrıldı. o bılıyorduki verılecek savaş topyekun tum emperyalıstlere karsı verılmelıydi...ve o da aynen oyle yaptı..sadece ataturk degıl. refet bele kazı karabekır ısmet ınonu vss. gıbı pasalarında cok onemlı rollerı oldu savaşın kazanılmasında. bu oyle bı zafer olduki hındıstandan endonezyaya guney afrıkadaki musluman halktan kuzey afrıkaya kadar emperyalıst ısgalınde olan tum halkları ateslıyen bı savaş oldu..allah ona ,dıger komutanlara ve tum sehıtlere rahmet eylesinnnnnnnnn.......
2004-11-10 (17:23)
Yalnizz (yalnizzz707)
Yalnizz (yalnizzz707)
ataturkun yaptıgı en buyuk sey donemın emperyalıstelrıne karşı kazandıgı savaş olmustur..o ıttıhat ve terakkı partısı uyesıydi. fakat zamanla burada bı sürü masonon yuvalandıgnı gordü. ve bazı kurmaylarıyla ıt. ve terkkkıden ayrıldı. o bılıyorduki verılecek savaş topyekun tum emperyalıstlere karsı verılmelıydi...ve o da aynen oyle yaptı..sadece ataturk degıl. refet bele kazı karabekır ısmet ınonu vss. gıbı pasalarında cok onemlı rollerı oldu savaşın kazanılmasında. bu oyle bı zafer olduki hındıstandan endonezyaya guney afrıkadaki musluman halktan kuzey afrıkaya kadar emperyalıst ısgalınde olan tum halkları ateslıyen bı savaş oldu..allah ona ,dıger komutanlara ve tum sehıtlere rahmet eylesinnnnnnnnn.......
2004-11-10 (18:10)
Ecstasyofgold (ecstasy_of_gold)
Ecstasyofgold (ecstasy_of_gold)
"yalnizzz707" demiş ki:

tarihçi olduğundan bahsetmemiştin
2004-11-10 (20:00)
Seldom (seldom16)
Seldom (seldom16)
çok fazla mesaj yollamasam da bu siteyi çok seviyorum,sık sık göz atıyorum.ilk defa şuan mesaj yazma panosunun üzerinde 2 ikaz okudum,enteresan demek benim endişelerimi onlar da taşıyo,üzücü...
beni en çok üzen maksadını aşan(en iyi ihtimal)mesajlar,sataşmalar diil de
'Atatürk ve ordudaki tüm askerleri türk müydü?'sorusu oldu...neden bazıları türk ırkını bu kadar zayıf ve basit görmeye,göstermeye çalışıyo...balkanlardan orta asyaya kadar var olan ırkımızı yok saymak bu kadar kolay olmamalı...selanik te sofya da ankarada yada taşkente doğmak neyi değiştirir....Atatürk'ün turanizm le ilgili hayalleri boşuna mıydı?
Başka idolleri olanların bu forumda işi ne?
2004-11-11 (10:15)
İshak Köksal (prodigy_)
İshak Köksal (prodigy_)
"Last_deviL" demiş ki:
bunu senmi yazdın bilmiyorum ama savaşçı!!
kısmını beğenmedim.......gerisinide abartı buldum......
ölüm gününü ezberleyeceğine git inklaplarını ezberle.......
O gittikten sonraki yapılanlar ne onur verici Çok kızmış
Burda olsaydı baştaki iktidar dahil geçmiş siyasetçilerin çoğunu astırırdı herhalde..............yaptıkların analım yapamadan gittiği şeyleride geçekleştirmek için uğraş verelim................................

Öbür taraftan hoş olmayan sesler geliyo sesler gelio...... Niyeti kötü Niyeti kötü Niyeti kötü

eh be biri birgün bana bu adamı tebrik edeceksin dese ona sen kafayı yemişsin derdim.
hakikaten o adam kafayı yemiş...

tebrik ederim. dua edelimde atatürk birgün geri dönüpte suratımıza tükürmeden önce bıraktığı devleti aynen veya daha gelişmiş bir şekilde verebilelim...
2004-11-11 (13:28)
Gulyarasi (GuLYarasi)
Gulyarasi (GuLYarasi)
Atatürkün sadece Hilafeti, yani Islam devletini kaldirip yerine Avrupadan ( Italya, Isvicre, Fransa) getirdigi kanunlarla Cumhuriyeti kurdugunu biliyorum. Ve hic iyi birsey yapmadigi kesin 80 senedir ilerliyemiyoruz. Osmanli zamaninda para degerimiz ikinci siralardayken simdi sonuncu siralardayiz...Gerci bunda masonlarin da oynadigi roller cok büyük..bu baska bir konu....

Ve Last_devil in dedigi gibi kendisinin ve babasinin kim oldugu belli mi ki?

Gecen burda Tr bir turk gazetesi yazarini hapise attirdi. Nedenmi Atatürkün babasini belli olmadigini belgeleriyle kanitlamis onun icin. O belgeler galiba Londra müzesindeymis...

Bilgileriniz?
Sayfa / 6
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa